Witam majóweczki!
Jakoś samopoczucie mam dzisiaj w poważaniu...;-) Wstałyśmy o 8, ale jakoś tak mi sie spać chciało, że po 12 obie wylądowałyśmy na drzemce i spałyśmy 4,5 godz.
Wczoraj cały dzień robiłam porządki z ubraniami M. Zdziwił się jak wrócił i zobaczł 5 worków n śmieci ze swoimi ubraniami

.
Iwonko a jakie Klaudia ma naczyniaki i gdzie umiejscowione? Moja ma naczyniaki płaskie na powiekach ( na jednej jest trochę jaśniejszy od jakiegoś czasu) i pomiędzy oczami. Dodatkowo ma krwiczka wypukłego na nóżce, który rósł przez jakieś 3 miesiące i na szczęście przestał. Mam czekać do skończenia roku obserwując tylko czy nadmiernie się nie rozraqsta.
Aurelia rozumię Cię

Pamiętam jak w tamtym roku znajoma zapisywała synka do przedszkola i chodziła rano, żeby zająć miejsce z samego rana

Ja od razu dogadałam się z szefową i wróce po wakacjach. Nawet nie chce myśleć co będzie, jak nie dostaniemy się do żłobka (nie jesteśmy zameldowani we Wrocławiu:-(). Na prywatne mnie nie stać. Najlepszym riozwiązaniem byłaby moja mama, tylko że jest w innym mieście

. A z drugiej strony nabór raz w roku to jakaś paranoja

.
Marlene moja wypija najczęściej ok 60 ml na jeden posiłek. Ale ostatnio zdarza się jej wypić 90, a na wieczór 120-150 ostatnimi dniami. Ale to nie oznacza, że nie budzi się w nocy

. Zazwyczaj o 2 i 4 musi być mleczko, obojętnie jakie- no chyba, że mojego brakuje