reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Basiek zgadzam sie z Toba kazda z nas jest inna pochodzimy z roznych domow z roznym zasadami przyzwyczajeniami i bylysmy roznie wychowywane i roznie wychowujemy nasze maluchy...

Aurelia za mna golabki chodza od x czasu ale sie nie moge zebrac maz pojechal do tesciow wroci jutro maja golabki obiecal przywiez hehe

reklama
hej dziewczyny
mnie caly dzien nie bylo wiec was witam...

a co do nocnikow... to nie bylabym pewna czy dziecko robi nieswiadomie ta kupe czy siku... bo ja jak mowie do Adasia eeeee tak stekajac to on napina sie razem ze mna i kupe robi:tak::tak::tak::tak: a jak mu mowie sisisissisis albo psipsi to zrobi siku.. i moja kolezanka ma corke mieisac starsza od miesiaca ja sadza i odrazu ta mala wie ze ma siku albo kupke zrobic.. i dlugo jeje nie schodzi gora 10 min...

Ja tam jeszcze na nocnik nie sadzam, bo moja ni w ząb siedzieć nie umie. Ale jak się nauczy, to chyba się skuszę i wypróbuję, może się jej spodoba.
Coś ostatnio jestem strasznie sentymentalna. Zajrzałam sobie na te stronki naszego wątku, gdzie pisałyśmy o kolejnych rozdwojonych mamusiach i gratulowałyśmy sobie. Jak to było niedawno. Aż się łza w oku kręci.:sorry2:

panna migotka tez patrzalam szukalam sowjego pierwszego posta ale niemoge znalesc ... a w histori nie mam bo jest do jakiejs ilosci osob

Kamilka hej ja tez robie pisipisi :-D

siedze sama maly juz zasnol prezyl sie wydziwial polozylam go i usnol maly niedzwiedz ... czekam na pizze dla siebie samej nie chce sie gotowac a i pociesze sie ... Wy macie golabki :-p

No my tez zaraz szykujemy kapiel,Kaludia wlasnie sie obudzila ,pewnie kolo 21ej zasnie.no ale do tego czsu po chasa sobie z gola dupcia na kocyku ;-)
Ja ciast nie pieke bo nie ma kto jesc,moj malzonek nie je.Dzieci podrosna to bedziemy razem pichcic :-) A zjadlabym taka wlasnej roboty szarlotke.

reklama
panna migotka to dobrze ze lezy a nie placze ;-)
Darek jak sie prezy cuduje wierci sie.... kladziesz go a on wzdychnie zamknie oczhy i niema go wczoraj bylismy u rodzicow zanol przed 17 obudzil sie ubralam go jechalismy zasnol w samochodzie w domu chcialam go rozbudzic posadzilam go na kolanach sciagam kaptur od spiworka czapke a jemu perfidnie glowa leci na dol oczy zamkniete a palilo sie normalnie swiatlo i jak go wyciagalam z fotelika spojrzal lekko i dalej oczy zasnol a nie robilam tego niewiem jak delikatnie i co mialam zrobic ... do wyrka :confused:

Do góry