reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Ja też mam tu fajną lekarkę - pani doktor mieszka na naszym osiedlu, nigdy nie ma problemu, żeby wpadła obejrzeć dzieciaki (albo nas) w domu, jest cierpliwa, wnikliwa i sympatyczna.

Pozdrawiam Was kochane majóweczki, dobrej nocy życzę Wam i maluchom. Do jutra.

reklama
Melduje sie z Rana ;-)
chyba wszystkie dzieci lubia takie zabawy ja osobiscie zabraniam czegos takiego jedynie powoli do gory i na dol co do odchylania do tylu ostatnio siedzial na podlodze nie wiadmo skad odepchnal sie i walnol glowa w podloge specjalnie tak polozyl sie :szok: chyba zapomnial ze to nie lozko:wściekła/y:

Acha kiedys Iwonka podawala linka cos z potrzasaniem dziecka :sorry2:

images

Wszystkiego najlepszego dla Anii na dziesięc miesięcy ...? :szok:
Oraz dla dziewięcio miesięczniaków
Krzysia i Klaudynki

Hej

Ja na rzęsach dzisiaj chodzić bedę bo mała chyba zatwardzenie miała i bolał ją brzuszek w nocy. takie małe bobki wydusza a wysila się przy tym ogromnie. Ja dzisiaj mam gości. W ogóle ostatnio ciągle ktoś do nas przychodzi albo ja chodzę do innych. Nawet się nie nudzę. Dlatego rzadziej piszę. Ale czytam was codziennie żeby zaległości nie mieć:tak: Bo Wy to pędzicie z tymi postami niesamowicie:tak:

Wiktoria - Te ćwiczenia to coś takiego:

Ćwiczenia na ładny biust - WellnessLife.pl | Portal dla kobiet | Zdrowy styl życia

Ach zapomniałabym dołączam się do wczorajszych i dzisiejszych solenizantów:tak:

Załączniki

• feest1238.gif
    feest1238.gif
    21,9 KB · Wyświetleń: 31
Hej

Ja na rzęsach dzisiaj chodzić bedę bo mała chyba zatwardzenie miała i bolał ją brzuszek w nocy. takie małe bobki wydusza a wysila się przy tym ogromnie. Ja dzisiaj mam gości. W ogóle ostatnio ciągle ktoś do nas przychodzi albo ja chodzę do innych. Nawet się nie nudzę. Dlatego rzadziej piszę. Ale czytam was codziennie żeby zaległości nie mieć:tak: Bo Wy to pędzicie z tymi postami niesamowicie:tak:

Wiktoria - Te ćwiczenia to coś takiego:

Ćwiczenia na ładny biust - WellnessLife.pl | Portal dla kobiet | Zdrowy styl życia
no niby nie wymaga duzo wysilku ale trzeba sie zmobilizowac :sorry2:

Sylwia haloo jak nas czytasz odezwij sie :-)

Witam
Ale miałam dziś noc. Zosia praktycznie całą przepłakała.Nie wiem co się stało.
Nic nie działało. Wypije kawę i spadam do łóżka.

Acha kiedys Iwonka podawala linka cos z potrzasaniem dziecka :sorry2:
nikt tutaj nie mówi o potrząsaniu dzieckiem.
zresztą ja wychodzę z założenia, że wykazać zdrowy rozsądek we wszystkim, także w zabawach z dzieckiem. Huśtanie, helikopter, podrzucanie do góry - tak, ale w granicach rozsądku. :-)
nie tak jak facet na nagraniu, które niedawno królowało w internecie.

Cześć!
Rzadko mi się zdarza tak wcześnie odpalać kompa :-)
moja mała śpi ostatnio na klęczkach... oparta na rączkach ;-)
Amelka też uwielbia taką pozycję, ale ja ją ciągle przekręcam. Ma w buziaku smoka i zawsze boję się, że mi się udusi. Za dużo się naczytałam o śmierci łóżeczkowej :confused:
muszę się was o coś zapytać:
czy wasze dzieci też lubią ekstremalne przeżycia.
ulubioną zabawą mojej córki jest tzw. Batdziecko - czyli wiszenie w dół głową:szok:
małą siedzi przodem do mnie, a ja odliczam "3, 2,1, 0, start", a ona na to z piskiem odgina się do tyłu :-) wisi tak ze 2 sekundy, ja ją do pionu, a ona ze śmiechem znowu do tyłu.
pytam się, bo może dzieci tak mają.. sama nie wiem.
problemem to nie jest, ale mnie od jakiegoś czasu nurtuje :-)
U nas też przeróżne zabawy są w cenie, natomiast nie pozwalam jej na takie odginanie, a to dlatego, że kuzynka tak się bawiła z córeczką, małej sie to spodobało i nawet jak stała odchylała się do tyłu. Walnęła parę razy porządnie, ale nie mogli jej tego oduczyć
images

Krzysia i Klaudynki
My się na bezczelnego podpinamy :-)

Mała stoi przy biurku i wyciąga mi kartki do drukarki, paskuda.
A wczoraj w pracy stała się rzecz niesłychana - dali nam bony za 60 zł. Bez okazji!:baffled::baffled::baffled: Kokosy to nie są, ale na pieluchy wystarczy. I jeszcze na piwko dla mamusi zostanie ;-)

potrzasanie podrzucanie zwal jak zwal kazdy wie o co chodzi...:baffled:

shanta wiesz na przyklad my nigdy mu tak ie robilismy ale sie przestraszylam bo sie rozplakal strasznie siedzi a nagle lup do tylu ale chyba zabolalo i tak nie robi juz

ooo slysze kierownik wstal :-D
milego dnia dziewczyny

reklama
images

Krzysia i Klaudynki

I my się z Ami dołączamy to tak na początek,

W drugiej kolejności witam się serdecznie w piątek 13-go,

Ja dziś wyspana jak dawno już nie, Ami usnęła 0 20:45 i pierwsza pobudka na piciu była dopiero o 4:30 :szok:, a potem spałyśmy do 7:40...śmieję się, że to pewnie dlatego, że ja spałam w sypialni a R dziś w dużym pokoju (pokój Ami jest pośrodku), więc czuła się bezpiecznie :-D:-D:-D, R nie mógł dziś spać i poszedł o 2:00 w nocy grać na konsoli, rano wstajemy z Ami a on znów gra, nie wiem ile spał, pewnie nie dużo

Moja córa właśnie poszła pozdejmować pranie :-D:-D:-D, taką mam pomocnicę w domciu. Mała cwaniara ściemnia, popychając zabawki, że niby za zabawką idzie, a jak już przestaję patrzeć to leci do swojego pokoju, albo do sypialni, czasem do łazienki, gdy zapomnę zamknąć drzwi i dobiera się do kosza na brudną bieliznę. A uwielbia śmigać do kuchni po butle z wodą, u Babci to samo, no i jeszcze spinacze- ulubiona zabawka u Babci :-D:-D:-D

Miłego Dnia

Do góry