• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dla własnej pamięci :tak::-), w sumie to dla potwierdzenia, bo pękła nam ostatnio gumka :-p, drugie po cc mogę zacząć planować dopiero po dwóch latach dla swojego bezpieczeństwa :tak:;-)
bezpiecznie jest urodzić po 2 latach, czyli zajść możesz zajść w spokojnie w sierpniu tego roku.

kwiateczek- a dlaczego musiałaś sama płacić za barierkę, na własny koszt powinien przesłać.
Ja mam jednego negatywa od czuba co mi przesłał złachany kombinezonik niby w stanie bardzo dobrym. Z drugiej zaś strony jak kupowałam wyprawkę to przyszło prześcieradło w nie takim kolorze ( ale i tak ładnym). Napisałam maila tak tylko informacyjnie, facet zadzwonił, przeprosił i zaproponował wymianę. Nie zgodziłam sie, bo by mnie przesyłka za drogo wyszła. Zaproponował wiec , ze wyśle nowe na swój koszt bez odsyłania starego. No to sie zgodziłam :-p

My o 19 jeszcze wyszlismy na plac zabaw, Miku tak sie zmeczył pchaniem rowerka, ze ledwo sie trzymał w kąpieli, jak pijak się zataczał i bujał na boki. Padł po butli.

szopek - Fajnie musiał wyglądać Twój Synek jak tak sie "potaczał"

Ja nie mam swojego allegro i w ogóle rzadko tam zaglądam. jak już chcę coś sprzedać to moja siostra to robi.

A właśnie. Wiem, że nie jestem z Wami tak zżyta jak wy między sobą, ale może mogłabym Was zaprosić na NK

Witam Was wieczorowo,
mój mąż już śpi:sorry: ale nie ukrywam że oczy też mi się kleją więc idę spać bo o 7 pobudka dziś ledwo zwlokłam się z wyrka:eek:
Miłego wieczorku, jutro poczytam co naskrobałyście bo aż 3 strony:szok:
Pa pa idę luli:-)

witam

Ostatnio rzadko zagladam na bb bo brakuje mi czasu.
Wczoraj zostawilismy Anie u babci :-( Odbieramy ja w piatek. Strasznie za nia tesknie :-(:-(
Ania ma wielka radoche bo u babci jest pies, ktory jej na krok nie odstepuje. Ania go co chwile oblapia albo wjezdza w niego pchaczem :wściekła/y: Raz tylko na nia warknal ostrzegawczo i zaplakala. Mialam nadzieje, ze to ja troche odtraszy od dreczenia go ale niestety nie :confused:

Hannah zglosilas sprawe na policji??? Masz szanse odzyskac kase od allegro??? Kilka lat temu wiem ,ze byl jakis program ochrony kupujacych i byl jakis limit zwrotu kasy ale jak sprawa sie zajela policja.
Ja kupilam kilka lat temu nokie na allegro. Z nokia to nie wiem co mialo wspolnego bo wszystko nie oryginalne bylo i tel zle dzialal :wściekła/y: Wystawilam negatywa, oczywiscie dostalam zwrotnego. Udalo mi sie sprzedac ten zlom w komisie i oczywiscie stracilam kilakdziesiat zl :wściekła/y:

Polka glos oddalam kilka dni temu. Gdzie mozna ogladnac te 50 najlepszych zdjec???

Ale naskrobałyście. TEż spadam bo mąż juz śpi, Zuzanka też. Ale dzisiaj nam zrobiła pobudke o 5 rano! No potem zasnęła jak sie napiła herbatki i potuliła ale trwało to 40 min:no:

kwiateczek- a dlaczego musiałaś sama płacić za barierkę, na własny koszt powinien przesłać.
Ja mam jednego negatywa od czuba co mi przesłał złachany kombinezonik niby w stanie bardzo dobrym. Z drugiej zaś strony jak kupowałam wyprawkę to przyszło prześcieradło w nie takim kolorze ( ale i tak ładnym). Napisałam maila tak tylko informacyjnie, facet zadzwonił, przeprosił i zaproponował wymianę. Nie zgodziłam sie, bo by mnie przesyłka za drogo wyszła. Zaproponował wiec , ze wyśle nowe na swój koszt bez odsyłania starego. No to sie zgodziłam :-p
Tzn oni wyslali na swoj koszt do tesciow.Wozek najpierw do nich, Ci znow do nas poprzez busiarzy kytorzy raz w tyg tutaj jezdza:tak:ale kiedy zobaczylam ze nie ma bramki,napisalam,przeprosili i wyslali na swoj koszt ale tutaj to babcia juz listem poleconym no a wiadomo ze niby lekka ale nie na list.ok 50 zl czyli tak jakbym kupila:sorry::sorry::sorry:

MM wspolczuje ja bym chyba nie dala no ale jak mus to coz zrobic:sorry:jak ide do pracy to tak mi szkoda ze szok a tylko 2 razy w tyg:zawstydzona/y:

Hannah to naprawde mialas pecha:sorry:

oki ide spac bo az sie boje kolejnej nocy,i jeszcze ta zmiana mleka pewnie od razu skutkow nie przyniesie o ile wogole:baffled:oby:sorry:

reklama
cosmolady to o której Michaś chodzi spać i o której wstaje normalnie? Moja Zuzka zasypia ok 21 a jak pośpi do 8 to jestem w siódmym niebie ( zawsze spałam do 10-11 jak miałam wolne:-D). A jak kładę ją później np o 22,30 to wstaje o 5:sorry:A tak normalnie to ok 7 się budzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry