reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Iwonka zdrowka zycze.oby szybko przeszlo.
Szopek ja sie calkowicie z taba zgdzam,nie sadze ze to tylko gerber.Co do tych sloiczkow to raz dalam i nie moglam domyc buzi,lyzeczki:no:wyzygal ja od razu wiec bluzka tez niedoprana:no:co za marchewka???!!!

A my po wizycie u urologa,jest niby ok,mamy masc do smarowania(tzn,w poniedzialek bedzie)i po 3 mies wrocic do niego)
Po za tym wprzedszkolu bylk dzis Kondzio,pani powiedziala ze jest ok,w srode zaczyna juz 3 godz.dzis troszke pomarudzil wiec jeszcze we wtorek mamy przyjsc na godz:tak:dla mnie lepiej bo ma szanse sie przyzwyczaic bardziewj:tak:
uCIEKAM BO OBIAD POTEM g JEDZIE DO pL,PRZEZ TYDZ BEDZIEMY SAMI.

reklama
witam ja po zakupach pije kawe kto sie dolaczy ? zaraz sie biore za sałatke a pozniej golabki, chlopaki z rana pojechali do dziadkow :-p

No wlasnie ciekawe jak to jest moze jakis utrwalacz czy co ze to tak ciezko schodzi ja mu nie pukowalam zadko, bardzo zadko. Tak jak szopek mialam marchewke i te podstawowe rzeczy z ogrodka :sorry2:
Szopek moj jesli juz usiadze do puzzli to sie wkurza jak mu tez puzzle wejsc nie chca tak jak on chce ja mu pokazuje jak ale nie i koniec ma byc po jego dobrze ze nozyczkami nie docina zeby mu pasowało.
Ale zeby kopnac tak pilke zeby trafila w wiaderko z duperelami ktore stoi na regale to potrafi :baffled:

Witam, Ja moze sobie kawki zrobie:tak:
Jak macie cyfre + to zobaczcie czy macie wlączone dodatkowe kanaly bezplatnie na miesiac! Canały,HBO,cinemaxy i wogole wszystkie te ktorych nie macie w abonamencie:tak::-)
Kupilam mojej Vanessce stroj na ball BELLI z bajki piekna i bestia.:tak:Piekna długa zlota suknie :tak: sliczna.;-)

Witam
Ja od rana sprzatam,jeszcze podloga zostala i juz:-)
Iwonka oiczywiscie nic nie mam wlaczone na cyfrze.juz kiedys tak bylo,przez przypadek zadzwonilam do nich i tak sie dowiedzialam,wtedy babka powiedziala ze to trzeba dzwonic i oni wtedy wlacza.ja na to po co skoro macie je przez miesiac za darmo,dlaczego nie wchodza automatycznie.ona na to ze nie bo moge sobie nie zyczyc:angry:idiotka.
zarazdo nich dzwonie.i tak mialam dzisisaj sprawdzic czy mam cos doplacic do konca umowy bo G jest juz w PL to by zaplacil.jakies wyczucie normalnie:sorry:znowu przypadek:sorry:

kwiateczek no niewiem czy takie głupie jednak kazdy pilnuje swojego kupra, ale ludzie wymyslaja naprawde dziwne rzeczy :tak: uwierz mi ;-) Moj teraz w pn jedzie na szkolenie wiec ja tez bede sama :-p z małym lobuzem

Wiki jednak sa kanaly automatycznie:szok::tak:
Iwonka dzwonilam do nich i te kanaly to jest tak ze tylko te jeden pakiet wyzej.ja mam ten drui pakiet wiec mam miesiac free nastepny:tak:wlasnie sprawdzam i jest jim jam:-)

Witam. Maz wlasnie kapie mala, ja mam juz wolny wieczor.
Za kilka dni kupujemy bilety do Polski i juz jestem pewna ze moj bedzie tylko w jedna strone ;) Troche sie boje zaczac wszystkiego od nowa.... ale trzeba zaryzykowac

Kwaituszek: u nas na polskiej grupie sa naprawde fajne babki, nie slyszalam zeby ktoras gadala na inna, jest mila i sympatyczna atmosfera.

panna migotka
: 60 puzzli?? O matko, jakie wasze dzieci zdolne! Moja Wiki nie ulozylaby tyle. Gratulacje dla zdolniachow, to naprawde nie latwe zadanie.

Witam.Ja nadal kaszel,antybiotyk pomogl na zatoki ale na kaszel nie.Vanesska tez znow chora:sorry: ma goraczke i boli ja gardlo,znw nie pojdzie do przedszkola.Musze jej podkurowac bo szkoda zeby na bal nie poszła:-:)sorry:

Kwiateczek a nawet nie wiem ze zalezy to od abonamentu,wiem że mi wlaczyli wszytskie filomwe pakiety i jakies tam,nawet nie wiem ,ale sporo:tak::tak::tak:

hej

u nas puzzle Michał uwielbia, ale nie układać ale.. odrywać obrazek od kartonika... Maja dostala na urodziny tak pięknie ukłądała a Michał jej zniszczył :-/

reklama
Witam
Ale cihcutko:sorry:
Gunia to u was jest inaczej.na naszej play group sa grupki i stoja po kontach i szepcza:no:nie chodze.zreszta sa w srody a Kondzio teraz zaczyna zlobek wlsanie w srody:sorry:
Kondzio lubi puzle a swoimi jest juz znudzony musze kupic nowe.Dzis kupilam mu farby,kolotrowy papier,nozyczki,nakleji itp.dzis toche powycinALISMY ALE 10 MOZE 15 MIN.na poczatku byl bardzo zajety ale szybko sie znudzil:baffled:farby zostawilam na jutro.Rano jeszcze idzieby na jedna sesje,godzinna do zlobka i w srode zaczyna:tak:
Teraz wrocilismy od dentysty,pani powiedziala ze ma pieke zabki:tak:dostal nakleje.Acha,mowilam mu wczesniej ze musi otworzyc buzie i pokazac zabki.weszlismy tam a pani kazala mu usiasc,fotel wielgachny...Konrad sie polozyl i otworzyl buzie i czekal:-D:-D:-D PANI wybuchla smiechem ja tez,komicznie to wygladalo.moje dziecko ma juz chyba wyrobiony odruch po wizytych lekarzy:sorry:
Odebralismy tez recepte i ta masc na ptaka jest ze sterydami:baffled:

Do góry