kwiateczek
majowa mama `08
Wiki my tez mamy gotowe naklejki i tez nie odejdzie od nich dopoki calych nie wykleji kupuje mu rozne,takie zestawy.Na szczescie sa tanie to niech wykleja
kupuje mu rozne,takie zestawy.Na szczescie sa tanie to niech wykleja ma zajecie.w zlobku panie grukuja takie zwykle prostokaty albo kupuje,nie wiem ale ostatnio przyszlam po Kondzio a jedna cala obklejona.Plecy,klata
ma zajecie.w zlobku panie grukuja takie zwykle prostokaty albo kupuje,nie wiem ale ostatnio przyszlam po Kondzio a jedna cala obklejona.Plecy,klata
 mowi do mnie ze Kondzio ja w wiekszosci obklejil.kURDE NIE WIEM JAK POPRAWNIE NAPISAC OBkLEJIL
 mowi do mnie ze Kondzio ja w wiekszosci obklejil.kURDE NIE WIEM JAK POPRAWNIE NAPISAC OBkLEJIL maja bardzo duzo,jak dzieci placza to daja im
maja bardzo duzo,jak dzieci placza to daja im 
kilka naszych dziel

tu mamy tez takie stepelki
                            tu mial takie gotowe figury,kwiaty,ptaki itd,zostaly tylko formy ale tez bylo co przyklejac
tu mial takie gotowe figury,kwiaty,ptaki itd,zostaly tylko formy ale tez bylo co przyklejac 
               tu dzis bijemy kotlety
tu dzis bijemy kotlety 

to moje ulubione,schowane do pamiatkowego pudelka.Nasza trojka
 to moje ulubione,schowane do pamiatkowego pudelka.Nasza trojka :-)
:-)

kupuje mu rozne,takie zestawy.Na szczescie sa tanie to niech wykleja
kupuje mu rozne,takie zestawy.Na szczescie sa tanie to niech wykleja ma zajecie.w zlobku panie grukuja takie zwykle prostokaty albo kupuje,nie wiem ale ostatnio przyszlam po Kondzio a jedna cala obklejona.Plecy,klata
ma zajecie.w zlobku panie grukuja takie zwykle prostokaty albo kupuje,nie wiem ale ostatnio przyszlam po Kondzio a jedna cala obklejona.Plecy,klata
 mowi do mnie ze Kondzio ja w wiekszosci obklejil.kURDE NIE WIEM JAK POPRAWNIE NAPISAC OBkLEJIL
 mowi do mnie ze Kondzio ja w wiekszosci obklejil.kURDE NIE WIEM JAK POPRAWNIE NAPISAC OBkLEJIL maja bardzo duzo,jak dzieci placza to daja im
maja bardzo duzo,jak dzieci placza to daja im 
kilka naszych dziel

tu dzis bijemy kotlety
tu dzis bijemy kotlety 

to moje ulubione,schowane do pamiatkowego pudelka.Nasza trojka
 to moje ulubione,schowane do pamiatkowego pudelka.Nasza trojka :-)
:-)

Ostatnia edycja: