• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majoweczki 2011

reklama
No Ja teraz jak byłam na połówkowym to mi gin. powiedział, że 95% dziewuszka i nawet na karcie ciąży oznaczył symbolem dziewuszki:tak: ale w lutym to pewnie się już bardziej potwierdzi...;-)

Hej dziewczyny :) ja też jestem z Zielonej Góry i termin mam na maj, a dokładnie na 1.05;) hehe... ale z usg oczywiście się zmienia na kwiecień, ale chyba mnie przyjmiecie do swojego grona?

mnie to sie termin zmienia w zależności od usg. Wg kółeczka pani położnej to 31 maj z przeskokiem na czerwiec, a wg połówkowego na 19-25 maj zależy u jakiego lekarza, bo byłam u dwóch... Już wiem że to chłopak a chłopcy są znani z tego że na świat to im sie nie spieszy małym leniuchom, więc tak na prawdę z tym terminem nic nie wiadomo... hehe

reklama
A mnie jakoś się nie zmienia termin jak chodzę na usg:-p pozostaje bez zmian:tak: Ja to z tego co wiem w ogóle pierwsza ciąża jest trochę przenoszona.. Ale to różnie bywa:tak: I widzę mloda i piekna że mamy podobny termin porodu..:-) MOże wylądujemy razem na porodówce:tak: Zamierzasz rodzić w Zielonej?? Bo Ja raczej tak:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry