Dżasta :)
Fanka BB :)
Cześć Justyś fajnie że jesteś już z nami [emoji6][emoji3]
Jadę dzisiaj na monitoring sprawdzić czy pęcherzyki popekały...Mam stresa [emoji28]
Też się cieszę
Oo no to trzymam kciuki za pęknięte pęcherzyki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Justyś fajnie że jesteś już z nami [emoji6][emoji3]
Jadę dzisiaj na monitoring sprawdzić czy pęcherzyki popekały...Mam stresa [emoji28]
Wieści z wizyty: pękły oba pęcherzyki, endo też ładne, lekarz trzyma kciuki [emoji16]
Mnie w niedzielę dopadło przeziębienie...w środku lata. Mam nadzieję że to nie żadna choroba u Ciebie a faktycznie wina upałów. Może spróbuj pić więcej wody?No i ekstra! Teraz tylko czekać i być dobrej myśli [emoji3]
Ja od poniedziałku się jakoś źle czuje :/ mój żołądek z lekka fiksuje - co zjem to mnie od razu boli, rano nie mogę się zwlec z łóżka. Może to przez te upały :/
Wieści z wizyty: pękły oba pęcherzyki, endo też ładne, lekarz trzyma kciuki [emoji16]
Dokładnie tak [emoji4] myślę testować 16 [emoji6]Noo to pięknie kochanaczyli teraz czekasz czy zaskoczyło w tym miesiącu ??
Chyba Klaudia będzie pierwsza testować bo pisała coś o 15 a ja zaraz za nią [emoji4]Czyli idziesz jako pierwsza na odstrzał? Czy któraś wcześniej?
Kurczę ja chyba nic nie widzęPrzechodziłam dziś koło apteki i tak mnie naszło żeby kupic test [emoji85] dziś by było 10dpo i wyszło mi coś takiego już po ok 3 minutach Zobacz załącznik 886106Zobacz załącznik 886107
Czy ja mam jakieś zwidy????