Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super!!Violett wizytujemy razem, bo ja o 17. Powodzenia [emoji4]
Ja mam takie rozstępy po 2 ciążach ze parę kolejnych nie zrobi mi roznicy. ogólnie smaruje się cała aloesemDziewczyny smarujecie już czymś brzuszki ?![]()
Ja mam póki co jeden rozstęp wzdłuż pępkaJa mam takie rozstępy po 2 ciążach ze parę kolejnych nie zrobi mi roznicy. ogólnie smaruje się cała aloesem
Ja staram sie smarować niestety wszystkie zapachy mnie odrzucają i teraz raczej unikam jak moge[emoji23] chociaz po pierwszej ciąży mam duzo rozstępów to chyba już bez różnicy [emoji23][emoji23]Dziewczyny smarujecie już czymś brzuszki ?![]()
Ja mam kilka rozstępów na brzuchu po drugiej ciąży bo po pierwszej nic nie mialam. Teraz za pewne pojawi się więcej, ale co z takie geny nic się nie poradzi. Jednak zamierzam kupić balsam do ciała na brzuch. Mam na oku jedna firme. Nie jest to kosmetyk specjalnie dla ciężarnych ale można to stosować u ciężarnych [emoji4]Dziewczyny smarujecie już czymś brzuszki ?![]()
Wiesz, bardzo podobnie wygląda to w UK. W pierwszą ciąże zaszłam jak mieszkałam na wyspach i byłam w głębokim szoku jak wygląda tam opieka medyczna. Również nie ma pediatry - chodzi się do jednego lekarza. Moja przyjaciółka zaczęła krwawic w 8 tyg. ciąży i nikt nic z tym nie robił, bo oni wychodzą z założenia że organizm sam się oczyszcza. Ona poroniła, opiekę w szpitalu miała naprawdę dobrą, ale nikt nie próbował ciąży podtrzymać
Ja odwiedzałam tylko położną przez całą ciążę. USG ma się w zasadzie tylko 2 razy w czasie ciąży ( ja miałam trzecie ponieważ w 40 tyg. położna stwierdziła mały poziom wód płodowych ). Co za tym idzie nie poznałam płci mojego pierwszego dziecka przed urodzeniem ( bał za ruchliwy na USG w 21 tyg. ). Szok był ogromny jak położna mówi " To syn!"Przez pierwsze 3 lata życia mojego syna przydarzył nam się tylko katarek i kaszelek ( żadnych antybiotyków ). Wtedy wróciliśmy do PL, mały poszedł do przedszkola ... pierwsze przeziębienie, ból gardła i antybiotyk
Prawda, że taka opieka medyczna ma swoje plusy i minusy. Ja wspominam dobrze ( pracowałam w szpitalu w UK ).