martoosia04
Fanka BB :)
Hej hejniestety u mnie powtórka z wczoraj, test jak biel vizira a @ nadal brak :/
Oj szkoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hejniestety u mnie powtórka z wczoraj, test jak biel vizira a @ nadal brak :/
Czekamy zatem dalej razem z Tobą może owu się przesuneła i na test jest za wcześnie ? Jeśli nie to niech już przyjdzie żebyś mogła zacząć staranka [emoji6]Hej hejniestety u mnie powtórka z wczoraj, test jak biel vizira a @ nadal brak :/
Czy ja wiem hmm ja brałam już wiele razy antybiotyk a cykl był zawsze taki sam. Raz miałam tylko spóźniony @ o kilka dni ale to przez wyjazd za granicę chybaTylko dziwi mnie ten spóźniających się okres.
A jak myślicie, czy antybiotyki mogą jakoś wpłynąć na cykl i owulacje?
Ohh to nie dobrze :/ może warto zrobić betę ?
Albo tak jak mówi @Agatki przejść się do lekarza i to sprawdzić![]()
Jestem, jestem. Trochę poślizg miałam. Test zrobiłam jakoś po 15 i wyszła biel. Szczerze, to bym się zdziwiła jakby przy moich cyklach coś już było widać w 28 dc. Powtarzam w poniedziałek i nadziei nie tracę [emoji6] Chociaż dzisiaj brzuch już mnie trochę mocniej pobolewal niż wczoraj.@porcelana jak tam test kochanazdecydowałas się czy jednak dałaś sobie spokój