Natalia91
Fanka BB :)
Ja w tym cyklu nie mogę wcześniej jak 11 dpo testowac bo gdybym mogła to też bym pewnie już sikała codziennie [emoji23]O ile ja wytrzymam haha [emoji23][emoji23] tak mnie kusi spróbować w 10dpo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w tym cyklu nie mogę wcześniej jak 11 dpo testowac bo gdybym mogła to też bym pewnie już sikała codziennie [emoji23]O ile ja wytrzymam haha [emoji23][emoji23] tak mnie kusi spróbować w 10dpo
U mnie wygląda to podobnieJa w tym cyklu nie mogę wcześniej jak 11 dpo testowac bo gdybym mogła to też bym pewnie już sikała codziennie [emoji23]

Witaj KasiaHej dziewczynydołączam i ja. Testuje 15.08
Niby te 5 dni przed @ moooze coś już wyjść. Np te testy z clear blue mają zawarta informacje że na 5 dni przed @ można to już zrobić. Ja wolę poczekać te dwa trzy dni dłużej ale to w teorii bo w praktyce to różnie bywa [emoji6][emoji23]Myślicie że 10 dpo już by coś wyszło?#
Mam was! Natalia91 i Dżasta tęsknię!Niby te 5 dni przed @ moooze coś już wyjść. Np te testy z clear blue mają zawarta informacje że na 5 dni przed @ można to już zrobić. Ja wolę poczekać te dwa trzy dni dłużej ale to w teorii bo w praktyce to różnie bywa [emoji6][emoji23]

Ja miałam cień cienia 9dpo, ale nie polecam testować tak szybko, bo to tylko niepotrzebny stres.Nieraz słyszałam że niby 10 dpo już widać blada druga kreskę. Ale czy to prawda to sama nie wiem bo z pierwsza ciąża testowałam dzień po planowanej @
Cześć kochana [emoji11]Mam was! Natalia91 i Dżasta tęsknię!![]()