Dżasta :)
Fanka BB :)
Dziewczyny, kupiłam ten test strumieniowy z Rossmana i oczywiście zrobiłam Oczywiście biel... Już tracę nadzieję powoli, ale jutro rano też powtórzę.
Oo to chyba lepsza beta i byłoby wszystko jasne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, kupiłam ten test strumieniowy z Rossmana i oczywiście zrobiłam Oczywiście biel... Już tracę nadzieję powoli, ale jutro rano też powtórzę.
A ja właśnie w tym cyklu pokladam duże nadzieje, mimo wszystko [emoji6] W poprzedniej ciąży pozytyw wyszedł mi dopiero w 34 dc a jak taki świr wtedy też testowałam codziennie. Więc jeszcze mam czas i dużo cierpliwości [emoji6]Kurcze. Same negatywne testy ostatnio, kiedy któraś z was odczaruje tą złą passęja chciałam zrobić test jutro, do @ niby 4dni ale przy synku juz był pozytyw. Nie mam wielkich nadziei bo uważam ten cykl za stracony, wiec to tak z ciekawości tylko a nóż
![]()
A ja właśnie w tym cyklu pokladam duże nadzieje, mimo wszystko [emoji6] W poprzedniej ciąży pozytyw wyszedł mi dopiero w 34 dc a jak taki świr wtedy też testowałam codziennie. Więc jeszcze mam czas i dużo cierpliwości [emoji6]
Witaj i rozgość się [emoji4]Hej dziewczyny!Mogę dołączyć?U mnie od wczoraj dni płodne,zaczynamy pierwszy miesiąc starań.Jestem mamą dwójkiSą już u którejś jakieś potwierdzone 2 kreski?Pozdrawiam przyszłe mamy
To może Ty tą passę odczarujesz?Kurcze. Same negatywne testy ostatnio, kiedy któraś z was odczaruje tą złą passęja chciałam zrobić test jutro, do @ niby 4dni ale przy synku juz był pozytyw. Nie mam wielkich nadziei bo uważam ten cykl za stracony, wiec to tak z ciekawości tylko a nóż
![]()