Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No delicious też miała taką sytuację pierwsza beta nie wskazywała ciąży a druga już nie pozostawiała wątpliwości z tym że Aneta ma króciutkie cykle. Ale trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak wyszło [emoji3]Robiłam w poniedziałek i nie wykazała ciąży, ale mam cichutka nadzieje, ze może owulacja mi się przesunęła i jednak się udało.. Okaże się![]()
GRATULACJE [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji3] [emoji3]Odebrałam wynik bety - 11.
OM miałam 20 lipca, ale rękę daję sobie uciąć, że do zapłodnienia doszło 9/10 sierpnia.
Wynik niski, ale jest to adekwatne do tej bladej kreski na teście. Wczoraj pewnie by jeszcze nic beta nie wykazała.
Yyy, no ale generalnie... Jestem w ciąży Ale jazda!
Oficjalnie gratuluję [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Odebrałam wynik bety - 11.
OM miałam 20 lipca, ale rękę daję sobie uciąć, że do zapłodnienia doszło 9/10 sierpnia.
Wynik niski, ale jest to adekwatne do tej bladej kreski na teście. Wczoraj pewnie by jeszcze nic beta nie wykazała.
Odebrałam wynik bety - 11.
Gratulacje [emoji7] [emoji7] cudownie ahhh jak sie ciesze! A nie chcesz wrócić do kwietniowek aby?Odebrałam wynik bety - 11.
Przerobimy jej datę z 1maja na 30 kwietnia wystarczy zmienić jedną minutę na przed północą i już jest naszaGratulacje [emoji7] [emoji7] cudownie ahhh jak sie ciesze! A nie chcesz wrócić do kwietniowek aby?![]()