patuśka
Fanka BB :)
[emoji23] [emoji23] slyszysz Michalina? Ustalone ze rodzisz w kwietniu wiec chodz z powrotem do nas [emoji12]Przerobimy jej datę z 1maja na 30 kwietnia wystarczy zmienić jedną minutę na przed północą i już jest nasza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji23] [emoji23] slyszysz Michalina? Ustalone ze rodzisz w kwietniu wiec chodz z powrotem do nas [emoji12]Przerobimy jej datę z 1maja na 30 kwietnia wystarczy zmienić jedną minutę na przed północą i już jest nasza
[emoji23] Ale tam będę taka ostatniaaaa...[emoji23] [emoji23] slyszysz Michalina? Ustalone ze rodzisz w kwietniu wiec chodz z powrotem do nas [emoji12]
Jak ja to rozumiem [emoji16][emoji23] Ale tam będę taka ostatniaaaa...
To może po prostu będę się udzielała i na jednym, i na drugim?
Tobie pokazuje 4t5d a mi 5t0d a jaka różnica w testowaniu była między nami [emoji28]Kurcze, właśnie większość kalkulatorów pokazuje mi koniec kwietnia nawet, ale jeżeli w tym cyklu miałam owu gdzieś dopiero w 20/21 dniu, to na pewno finał będzie w maju.
Poza tym u Was już tam dziewczyny są po wizytach, są już serduszka, a ja nawet sama nie wiem kiedy mam się wybrać do gina. Według Om mam dziś dopiero 4t+5d.
No właśnie o tym mówię!!! [emoji23]Tobie pokazuje 4t5d a mi 5t0d a jaka różnica w testowaniu była między nami [emoji28]
Ja w końcu sama policzyłam i wyszło właśnie że dzisiaj jest równe 5 tygodni od OM. Mam dwie aplikacje ciążowe które mi się z tym pokrywaja ciąża + i moja ciąża ale wiem też kiedy miałam owu więc dodaje sobie do terminu porodu ten próg dwóch-trzech dniNo właśnie o tym mówię!!! [emoji23]
Odebrałam wynik bety - 11.
OM miałam 20 lipca, ale rękę daję sobie uciąć, że do zapłodnienia doszło 9/10 sierpnia.
Wynik niski, ale jest to adekwatne do tej bladej kreski na teście. Wczoraj pewnie by jeszcze nic beta nie wykazała.
Yyy, no ale generalnie... Jestem w ciąży Ale jazda!
[emoji23] Ale tam będę taka ostatniaaaa...
To może po prostu będę się udzielała i na jednym, i na drugim?