Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakoś cień widać... chyba musisz powtórzyć jutro albo zrobić betę.Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23] Zobacz załącznik 890736
Jakoś cień widać... chyba musisz powtórzyć jutro albo zrobić betę.
Poczekaj parę godzin ściemnieje to będzie ładna fotka...Na żywo widać ładna kreskę. Nie mogłam złapać jej na zdjęciu tak dobrze :/
Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23] Zobacz załącznik 890736
Justyna czekamy jeszcze na Ciebie [emoji4][emoji6] z tej "starej" kwietniowej ekipy [emoji6]
Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23] Zobacz załącznik 890736
Widzę!!! Miałam podobną [emoji23]Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23] Zobacz załącznik 890736