Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Twoja pierwsza ciąża?Wczoraj tak się zdenerwowalam że aż mnie brzuch zaczął boleć na szczęście szybko przeszedł ( mój były partner umila mi życie jak tylko może )miałam jechać na szpital sprawdzić czy jest ok no ale na szczęście przeszedł i niby dziś rano jakby delikatnie poczułam ruchy małego ... To jest straszne jak jesteś sama i nie masz w nikim oparcia ...
Tak moja pierwsza ciąża i może też dlatego tak panikuje ...To Twoja pierwsza ciąża?
Unikaj teraz toksycznych ludzi jak tylko się da.
Lepiej panikować niż lekceważyć, to znak ze już jesteś super mamąTak moja pierwsza ciąża i może też dlatego tak panikuje ...
spokojnie :* 3 tyg to duża różnica a poza tym każdy dzidziuś jest pewnie innyJak ja Wam zazdroszczę to ja w pon zacznę 23 tydz i ja nie czuje takich szaleństw w brzuchu
Nie stresuj się. Wiem, że w pierwszej ciąży nie jest łatwo, wszystko jest nowe.Jak ja Wam zazdroszczę to ja w pon zacznę 23 tydz i ja nie czuje takich szaleństw w brzuchu [emoji26] jestem sama Więc mi jest trochę ciężko i może też dlatego tym wszystkim się tak przejmuje ...
Dla mnie bez różnicy pierwszy syn teraz cora i słodycze pochłaniam gdzie jak nie jestem w ciąży mogą dla mnie nie istnieć prócz pierwszego dnia miesiączki. Z synem nie miałam zachcianek, a teraz jem pomarańcze tonami mimo ze trzeba uważać ale ja nie moge się opamietac jakbym nie panowala nad swoim umysłem. W pierwszej ciazy piłam 3 l wody dziennie, teraz szklankę z magnezem i tyle ... z synem bylam do rany przyłożyć, a teraz ludzie mnie irytują nawet jak nic nie mowia wystarczy ze sa , zwariowac mozna. O mojej cerze juz nie wspomne pryszcz na pryszczu jak u nastolatki...Chciałbym powiedzieć że to jakieś oszustwo że mamy dziewczynek ciągnie do słodyczy. Spodziewam się synka a gdybym miała wybór to jadłabym same słodkości![]()
No raczej u mnie córka a słodkie to tak od biedy hehe. Tylko kwaśne.. Ogórki, kapusta, grejpfruty, cytryna...Chciałbym powiedzieć że to jakieś oszustwo że mamy dziewczynek ciągnie do słodyczy. Spodziewam się synka a gdybym miała wybór to jadłabym same słodkości![]()
Ojjj mam zupełnie podobnie. Zachcianki, raz na słodycze, za chwilę na coś kwaśnego lub słonego... o irytacji tez coś wiemDla mnie bez różnicy pierwszy syn teraz cora i słodycze pochłaniam gdzie jak nie jestem w ciąży mogą dla mnie nie istnieć prócz pierwszego dnia miesiączki. Z synem nie miałam zachcianek, a teraz jem pomarańcze tonami mimo ze trzeba uważać ale ja nie moge się opamietac jakbym nie panowala nad swoim umysłem. W pierwszej ciazy piłam 3 l wody dziennie, teraz szklankę z magnezem i tyle ... z synem bylam do rany przyłożyć, a teraz ludzie mnie irytują nawet jak nic nie mowia wystarczy ze sa , zwariowac mozna. O mojej cerze juz nie wspomne pryszcz na pryszczu jak u nastolatki...