Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam adameksa berlette po córce. Duży , ale na wiejskie drogi jest okJakie macie wózki? Pochwalcie się![]()
Mowisz o tetrowych?Jeśli chodzi o wyprawkę to w sumie czekam, aż pozabieram od znajomych ubrankadopiero wtedy będę wiedzieć czego mi brakuje ubrankowego. Muszę zacząć mocniej czytać o pieluchach, bo straszna mam ambicje spróbować wielorazowych.
Używała może któraś z Was, polecacie jakiejś konkretnej firmy?
Z rzeczy, które muszę kupić to właśnie pieluszki wielorazowe, tetrowe na pewno, ręcznik, kosmetyki, wanienka, laktator. Resztę w sumie mam (jeszcze nie w domu, ale trzymają znajomi dla mnie).
Junama satin goldJakie macie wózki? Pochwalcie się![]()
Tak, z tego co słyszę są świetne na tzw. Wietrzenie pupy. Do tego można ich używać do otulaczy jako wkład, więc tetra nigdy nie wyjdzie z modyMowisz o tetrowych?
Ja wychowalam syna na tetrowych..plus to teraz pralko suszarki....ja pamiętam ze duzo roboty przy nich hihi...osobiscie w tej ciąży nawet ich nie biore pod uwageTak, z tego co słyszę są świetne na tzw. Wietrzenie pupy. Do tego można ich używać do otulaczy jako wkład, więc tetra nigdy nie wyjdzie z mody![]()
Ja mam ambicje eko - jak najmniej jednorazówek w życiu.Ja wychowalam syna na tetrowych..plus to teraz pralko suszarki....ja pamiętam ze duzo roboty przy nich hihi...osobiscie w tej ciąży nawet ich nie biore pod uwage![]()
Trzymaj się, zobaczysz, wszystko będzie dobrze.Ja jescze nie mysle o wyprawce. Tak strasznie sie boje ze zapesze. Mysle, ze jak dobrne do 30 tyg. to wtedy poczuje sie bezpiecznie. Narazie mnie pech prześladuje....rwa kulszowa. Praktycznie nie mogę chodzic. W dodtaku cos sie z szyjka zaczelo dziac i co tydzien musze robić usg. Narazie 25 tc.
Tetra jak najbardziej. Przyda się do wszystkiego ale jako pielucha nie miałabym cierpliwości. Też jestem eko przykładem do tego dużą wagę ale tu się poddaję.Tak, z tego co słyszę są świetne na tzw. Wietrzenie pupy. Do tego można ich używać do otulaczy jako wkład, więc tetra nigdy nie wyjdzie z mody![]()
Ja się uparłamTetra jak najbardziej. Przyda się do wszystkiego ale jako pielucha nie miałabym cierpliwości. Też jestem eko przykładem do tego dużą wagę ale tu się poddaję.![]()