Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Różnie. Dziś mało zjadłam. Wczoraj więcej. Zależy jakie mdłości rano mnie obudza 8 co jestem w stanie zjeść ranoA powiedzcie mi jak z Waszym apetytem? Bo ja w sumie musze w siebie wmuszać.
Jem zdrowo, bilansuje dietę staranniej niż kiedykolwiek (wege), suplementuje ale kurde jeść mi się nie chce wcale.
Miała na myśli, że w środę 11.09. krwawiłam. To położna taka mało empatyczna. Lekarz na szczęście w porządku.Ja z synem na pierwszym USG bylam w 6tc i 6d bylo serduszko i wszystko ale ja mam cykle co 25-28 dni [emoji6]Co to znaczy że jeszcze się rozwija? Widać w Polsce ginekolodzy nie maja za grosz empatii, choć ja 7 lat temu z synem dostalam krwotoku w 9tc
Ja jestem głodna. I jeśli nie zjem, to tylko wtedy robi mi się niedobrze. Muszę uważać, co jemA powiedzcie mi jak z Waszym apetytem? Bo ja w sumie musze w siebie wmuszać.
Jem zdrowo, bilansuje dietę staranniej niż kiedykolwiek (wege), suplementuje ale kurde jeść mi się nie chce wcale.
Cały czas jestem głodna, ale na widok jedzenia dostaje drgawek i ślinotoku hihiA powiedzcie mi jak z Waszym apetytem? Bo ja w sumie musze w siebie wmuszać.
A powiedzcie mi jak z Waszym apetytem? Bo ja w sumie musze w siebie wmuszać.
.Też mam ochotę na chipsyJem zdecydowanie mniej niż wcześniej. Śniadanie często na raty, bo potrzebuję przerw na położenie się na moment jak mnie mdli. Ale dzisiaj to przegięłam. Zjadłam całą paczkę chipsów w południe! A normalnych rzeczy to jeść nie mogę, bo mnie mdli.
Też mam ochotę na chipsy![]()
A dlaczego do październikaPiekny dzidziolek [emoji16] Fajnie juz widac te nasze maluchy. Strasznie Wam zazdroszczę, że możecie już zobaczyć fasolki [emoji846] Ja misze czekac pewnie do końca października [emoji53]