ewelinka2106
Fanka BB :)
Witam :-)
Jestem tu nowa i próbuję się wkręcić.
Mam termin na 12 maja 2014, a może już niedługo poznamy płeć mojego szkraba![]()
Witaj wśród nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam :-)
Jestem tu nowa i próbuję się wkręcić.
Mam termin na 12 maja 2014, a może już niedługo poznamy płeć mojego szkraba![]()
Witaj wśród nasmamy termin na ten sam dzień :-)
no ładnie 

ale jakoś nie wyraźnie bo miałam złe przeczucia...teraz troszkę mam mętlik bo złe wiadomości prywatne no ale...pije kawkę (bez śniadania) ale jakoś mnie trzyma że nie dam rady na razie. Wtrąbiłam do kawy 8 krówek
masakra . Dzisiaj to nakarmię bejbika ojjjj. Pięknie świeci słoneczko więc chyba zaraz wezmę się za okna i firanki. Mam tylko 2 okienka z firankami i jedno bez także szybko pójdzie. Ooooo może znacie jakiś sposób na rdzę a raczej zaciek po wodzie na wannie(już taki stary) Kurczę aż mnie brzydzi się kąpać. Już wszystkiego się imałam...ocet zdał relacje ale tylko troszkę...kupiłam cif kwiatowy (różowy) polecam przepiękny zapach nic nie śmierdzi wyczyściła się ogólnie ale ten zaciek został :/ Co do choinki to pewnie pod koniec tygodnia ubierzemy chociaż bym już chciała, nie lubię na ostatnią chwilę. Kocham patrzeć wieczorami w lampeczki, ale teraz tak jesteśmy zakręceni że nie ma nawet kiedy kupić...Moi rodzice np ubierają zawsze w Wigilie rano tzn tata
Popatrz na to że może to wyglądać inaczej...poświęca cały swój czas synowi, bo chcę np żebyś odpoczęła i też żeby synio nie poczuł się zaniedbany...ciesz się że ma taki dobry kontakt. A jak się urodzi dzidzia zobaczysz jak oszaleje :-)
karmelowa, witam.
To moja pierwsza ciąża, mam przeczucie na synka. Choć mnie bierzę ciągle na słodycze
2 dni temu poczułam pierwsze ruchy mojego szkraba![]()

hehehehe