• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

reklama
Hej dziewczyny. Spróbuję Was nadrobić. Po szpitalu M. miał kilka dni wolnych i nie mogłam się odkleić kompletnie:)

no dobrze, to idę czytać co tam naskrobałyście. dzisiaj mam wreszcie usg połówkowe przesunięte z powodu szpitala. ciekawe ile Józek już waży:)

Hej!

Makao - trzymam kciuki za usg ;-)
Mi_lva - już czwartek, więc do poniedziałku moment zleci ;-)

Ja już wróciłam z usg szyjki, opisałam wszystko w wątku wizytowym. Niedługo wpadnie koleżanka na kawkę, wraca też właśnie od swojeg gina, ciekawe co jej powiedział dzisiaj. Ma problem z zajściem w ciąże, stwierdzili u niej zespół policystycznych jajników i dzisiaj była z jakimiś badaniami, a tak by chciała być w ciąży :-(.

Miłego dnia :-)

Hej :-D

ja też dzisiaj nie mogłam spać.... wstałam po 5, zrobiłam mojemu śniadanko (ale się zdziwił:)) ale miałam jakieś dziwne sny...

Wczoraj miałam wizytę, nasz Synek waży 530 g i jest łobuzem :-D nie lubi badań i zawsze się chowa...:tak: na szczęście wszystko w porządeczku :)

Mój pies jak był młody to spał ze mną w łóżku ale jak sie dowiedziałam o ciązy to psa wygoniłam do kojca i jak mu nie powiem zeby wskoczył to nie wejdzie. A takie słodkie oczka zrobi że mi jej szkoda :-D

ja się budzę często przez te cholerne ręce:( zaczęłam wczoraj czapkę szydełkową dla małego robić z bawełenki i co trochę musiałam przerywać i strząsać ręce..:(
muszę pomarudzić. źle mi:(:(:(

Jaranti to nie tylko Ty masz takie dziwne sny :) ale teraz się zamartwiamy o nasze dzidzie i pewnie stąd :) a sex jest dobry o każdej porze :-p faktycznie oni to mają przerąbane ale pomyśl że mogłoby być odwrotnie :P

bajka na dole pod czatem na fb jest taka gwiazdka (opcje) ->ustwienia zaawansowane ->włącz czat dla wszystkich znajomych z wyjątkiem...->zapisz :)

readle Ty teraz kochana masz co innego na głowie, remont szybko się skończy i zajmiesz się wyprawką :) Ja też jeszcze praktycznie nic nie mam ...

brandyy mnie też strasznie bolały nogi że nie mogłam zasnąć :/

CzekamyNaIgorka dzisiaj chyba taka noc była :/ trzymam kciukasy za wizytę :*

funia to dobrze że fiksujesz :) to jest właśnie piękne w pozytywnym znaczeniu :)

Makao
to czekamy na wieści od Józka :) a na którą?

Martynia nooo to gratki zdrowego chłopaka :)

Wczoraj poszłam wyjątkowo wcześnie spać tzn po 22 bo mi luby gadał że tylko siedzę na tym necie i się śmieje, więc poszłam migusiem do sypialni. Trochę poczytałam i się położyliśmy...No nie miałam miejsca, albo było mi gorąco by za chwilę się nakrywać, albo mnie nogi świdrowały ehhhh potem mi koszulka śmierdziała z prania (czysta) Aż luby coś bąknął że fiksuje i nawet radia nie da się posłuchać , aaa jeszcze radio było za głośno. Istna masakra :szok: Nie wiem kiedy ale jakoś zasnęłam, obudziłam się w nocy z zimna i ubrałam jak na prawdziwą zimę ( spodnie , bluza i skarpety :-D ) opatuliłam kołderką i do spania :-) Miałam dzisiaj iść na tą glukozę ale nie miałam weny :) Kawa się skończyła i co ja będę pić ...Moja kotka zwariowała tak wyła że wypuściłam ją do piwnicy i już siedzi tam z pół godziny i ani jej się myśli wracać :eek: za to spokojnie mogłam zjeść śniadanie bez jęczenia :-) Ciekawa jestem kiedy zacznie miauczeć :P

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochane dziewczęta :-) bardzo często wchodzę na Wasz wątek i Go czytam , ale macie już piękne brzuszki :-) gratuluję i życzę Wam dużo dużo zdrówka :-) Ja już jestem praktycznie 2 miesiące po tym feralnym poronieniu , dostałam 8.12. pierwszą @ i planowo chciałam szybko po niej zajść w ciążę ale niestety nie udało mi się bo od wczoraj plamię i wydaje mi się że @ się pomału rozkręca :-( jakoś też nie umie dojść do tego kiedy mam owulacje bo objawów jakby brak.. Byłam u ginka , wyniki mam Ok mam odczekać 3 miesiące i działać znowu ale chęć posiadania bobaska była silniejsza i postanowiliśmy zadziałać szybciej bo przeczytałam że po pierwszym okresie po poronieniu kobiecie szybciej zajść w ciążę , jak widać nie zawsze... Powodzenia dziewczyny!!! Pozdrawiam Was .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry