reklama

Majówki 2014

reklama
wicia mi też dokucza :/ owszem...kręcę się jak głupia. Biorę kilka poduszek kładę się bokiem i tak leżę a jak już strasznie mi to przeszkadza to na płasko :-( Wiem co to za ból...obawiam się co będzie potem :szok: jak brzuch jeszcze urośnie :szok:

brownagula 20 zl to jeszcze nie tak dużo tym bardziej że teraz taka pogoda ni jaka i szybko można coś łapnąć :-(
Odnośnie ubrań ja bym przywiozła i zostawiła dla świętego spokoju...heee po co masz kupować jak dostaniesz za free
ale jeśli ktoś ma na Ciebie patrzeć spod byka i gadać to daruj sobie...

Aśku ooo super temat :) a klejnoty Juliana będziemy trzymać żeby nie odfrunęły :-)

Witam Was piękne z ranca :-D dzisiaj poleżałam sobie do 11 tzn o 8 już moja kocica mnie smyrała na karmę więc dałam jej, wzięłam lek i poszłam dalej kimać . Nie było to takie łatwe bo zaraz tel lubego dzwonił a to ktoś stukał i tyle było spania. Poleżałam sobie...w nocy tzn ok 4 jak zawsze idę na siku taki miałam ból brzucha że masakra :szok: nie wiedziałam co się dzieje tak nagle...twardy, jakieś skurcze aż mi się słabo zrobiło...posiedziałam na tronie i wróciłam...:baffled: przestraszyłam się jak pieron. :-(
U mnie też okropna szarówka, myślałam że pościel zmienię ale najpierw chciałabym przewietrzyć a tutaj lipa bo jakaś mżawka jest :no: chyba jeszcze dzisiaj zostanie...
Na śniadanko wtryniłam zupkę chińską bo tak za mną chodziła od dłuższego czasu i zaraz kawusia...W domu szarówka jakby było późne popołudnie...mały tańczy w brzuchu i coraz wyżej mam ciosy. Jak na razie od wczoraj dał spokój pęcherzowi ale myślę że nie na długo...
Aaaaa wczoraj dostaliśmy pełną reklamówkę ubranek nówek jakiś oryginalnych :-) i rogala małego (trzeba go uprać bo oliwką pomazany) ale luby zapomniał z biura wziąć także dzisiaj wieczorem będzie szaleństwo. Ja nawet nie wiem co mam w piwnicy , jak wrzuciłam tak wszystko leży w kartonach. Jakoś nie mogę się za to zabrać :szok: lenisko ze mnie :-D.
Dzisiaj tak leżę i wiecie co? Strasznie mało czasu zostało do maja albo kwietnia aż się przeraziłam :-)

Zaraz chyba usne, ale mam spiacy dzien :/ nawet kawusia nie pomogla..

Ewelinka powodzenia na egzmainach
Wicia joga dla ciezarnych- najlepsza na bole kregoslupa :-)
Diabliczko tak tak dalam jej odpowiedz pisemna wiec moze zobaczyla, ze nie ze mna takie numery a moze dostala ochrzan od swojego przelozonego, ciezko stwierdzic, ja I tak jej nie lubie juz, tylko tolerowac musze, zeby w pracy jakos dzien zlecial :-).
Ja tez mam czasem,rzadko, takie kilku sekundowe skurcze, sa na liscie "zapytac polozna" na nastepnej wizycie. Do maja faktycznie tylko 4 miesiace zleci raz dwa :-)
Asku super pomysl z tym nowym watkiem :-) I wstaw zdjecie Antka kosciotrupa :-)

Już podjęłam decyzję, jednak idę do szpitala sobie prywatnie,bez marznięcia ;-) co innego jakby te badania kosztowały 200zł to wtedy bym poszła ze skierowaniem, ale 10zł zaoszczędzę a później odpukać rozchoruje się i będę tydzień zdychać z katarem,kaszlem, gardłem i nie wiadomo czym ... pierdzielę taki interes ;/
a co do ubranek to moja mama zawsze mi musi popsuć nerwy domysłami "Bo będą gadać","bo będą wytykać palcami"... ech...

Dziś muszę siedzieć w domu, bo nie dość że ma przyjechać kurier, to jeszcze mają spisywać podzielniki c.o. ... ciekawe ile naciągnęliśmy ciepełka w tym roku... może będzie jaki ładny zwrocik jak w zeszłym roku :rofl2:
Ślubny złożył moje dokumenty że szpitala do pzu, i dostaniemy pieniążki za moje leżenie w szpitalu ;-) kokosy to nie będą, ale zawsze coś...;-) po coś w końcu płacimy (to znaczy ślubny płaci) po 70 zł miesiąc w miesiąc za siebie i za mnie już tyle czasu, a skoro się da to wiecie...;-) pieniążki się przydadzą zawsze :)
I cieszę się bo załapiemy się też na pieniążki za urodzenie dziecka więc dostaniemy obydwoje :)) bo myślałam że nie opłacał, a opłaca już od ponad roku :rofl2:

Gwiazdeczka ja na takie własnie pojedyncze skórcze biorę teraz od 2 dni Aspargin 3x po 2 tabletki i widzę już poprawę :) to jest bez recepty. Zapisali mi to w szpitalu,

Co do wyprawek i co do tego że zostalo mało czasu to przerażają mnie niektóre suwaczki które pokazują czas do porodu... brownagula ma 3 mies, 3 tyg i 4 dni xD Jakoś strasznie mało ! A ja przecież mam prawie tyle samo :)
Ale duże zakupy odkładam minimum do marca żeby mieć większą radochę, bez wyrzutów sumienia ze kupuję coś tak wcześnie ;)

GWIAZDECZKO zdjęcie w przebraniu zrobi fotograf w przedszkolu ;-) oczywiście za min.25 ;-) rano zostawiłam Mrówka z przebraniem na wieszaku ;-) odbiorę podobnie :tak:

dzisiaj troszkę szybciej wychodzę :-D jutro podobnie ;-) trzeba wykorzystać fakt, że całe szefostwo w rozjazdach :-D

Ayran 3 miesiące 3 tygodnie i 4 dni... wow :D faktycznie jak to leci ;p aczkolwiek "lepiej" brzmi 4 miesiące bez trzech dni :D
ja w sumie myślałam że już większość mam a tu się okazuje że i nożyczki i termometr do temperatury ciała i wody, i aspirator do noska i do pielęgnacji kikuta, i jeszcze ochraniacz na materacyk różne takie pierdoły...

a najlepsze jest to że ja dla siebie typowo nie mam nic!:szok: oprócz wkładek laktacyjnych :D a tu koszule nocne ze dwie widzę, i laktator i coś do smarowania brodawek i oj...:szok:

Poszłam dzisiaj do sklepu,obejrzeć ,kupić ......przeżyłam szok!!!!!!!!!!!!!!!!Nie cenowy,po prostu tyle tego,takie malusie.....co wybrać?Niby wiem ,ale byłam tak zaskoczona ,że wyszłam ze sklepu......czy to normalne?????????????Co się ze mną dzieje?

reklama
bajka - to wstaw zdjęcia swoich dzieł, uwielbiam takie rzeczy oglądać.. :-)

wicia5134 - jutro będę z lekarzem o tym rozmawiać, bo bóle krzyżowe sa czasem nie do zniesienia.. :baffled:

brownagula - co ludzie powiedzą...:confused: Nie da się tego zlikwidowac chyba, ale ważne żeby mieć do tego zdrowe podejście i nie ulegać. ;-)Dobrze postąpiłaś..:-)

Aśku - Dzięki za linka, na razie mam folder: daje kopiuj, wklej, a potem będę porównywać.. :-)

diabliczka - A mnie się dłuuży cały czas. :/

Ewelina - to połamania pióra na egzaminach. :-)

U mnie dzisiaj pogoda do dupy, musiałam plany poprzekładać, bo parasolki i kurtki na deszcz brak. :baffled: Poza tym to M w pracy od 7 i nie jest tak tragicznie bez niego. :-p Najgorsze będą nocki. :-( Dzisiaj mało zjadłam, ale pewnie nadrobie wieczorem na obiad same ziemniaki ze śmietaną, bo mięsko mi nie podeszło. :no: Zeberka.. :no: Zaraz na spacer króciutki się wybiorę do sklepu, żeby dotlenić móżdżek. ;-) A potem poczytam i w Simsy pogram, więc jakos mi zleci. :-)

Aha i zapisałam się na Fitball od przyszłej środy zaczynam. :-) Taka fajna babka te zajecia prowadzi i się mną zaopiekuje. :-) Miłoo.. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry