• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

wizyta dzisiaj ok. 15 ;-)
zwolnię się z pracy chyba koło południa, jestem padnięta nocką, mam kilka godzin urlopowych do wzięcia ;-) ogarnę się z robotą i polecę do domku przygotować się psychicznie ;-) może przy okazji zaliczę Pepco, bo mam tak jakoś po drodze ;-)

wczoraj wieczorem usłyszałam krzyk z łazienki, lecę, a Mrówek do mnie: Żabeczko, klejnoty sobie poparzyłem :-D
zakochał się w słowie klejnoty i teraz nadużywa ;-) dobrze, że chociaż używa właściwie ;-)

pogoda ... u nas szarówa :dry: nieba nie widać, słońca nie widać ...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laski

U mnie tez nocki koszmarne, ostatnio młoda wrzeszczy po nocach strasznie , płacze i wczoraj odkryłam powód....otóż moje ponad 3 letnie dziecko ząbkuje :szok: Wychodzą jej dwie dolne brakujące 5-tki .... Maasaakraa

Jutro wreszcie badania prenatalne i mam wielka nadzieję poznać mieszkańca mojego brzucha bo już mnie zaczyna powoli męczyć ta niewiadoma

Hej!

A ja spalam dzis jak zabita, jakies glupoty mi sie snily ale nic tak strasznego jak u Was :o oczywiscie wstalam z ciezkim trudem ale zdarzylam do pracy na czas. Teraz tylko marze o powrocie, cieplej kapieli I spaniu :/ dobrze, ze dzisiaj czwartek co oznacza ze juz prawie weekend!

Asku trzymam kciuki za wizyte :-)
Futurystka ojej Kochana co sie dzieje :*

Witam :-D

Wicia ja mam ten sam problem, straszne bóle pleców... zostają nam tylko specjalne ćwiczenia :tak:
Ayran mnie lekarz też przepisał Aspargin, biorę też Sorbifer :tak:

Dzisiaj muszę się umówić na USG 4D :tak:

Dzień dobry,

Nadrobiłam wasze wypociny :-)

Aśku - Pare chwil temu wyłamał mi się cały zawias w lapku! :-D nie wiem co firma na to, ale to chyba moja wina.. dodatkowo na chama otwierałam i połamałam obudowe :zawstydzona/y:

Trzyma kciuki za wizytę! &&&&&&&& :-)

Odnośnie przyzwyczajania starszaków z wizją pojawienia się nowego członka rodziny: Pytam Panicza " Co będzie jak będzie dzidziuś?" a on na to " BĘDZIE PRZERĄBANE!" ;-):-):-):-):-D

A tak na poważnie... bardzo się wczuwa.. jak na 3 latka. Całuje mnie po brzuchu, mówi do brata, mówi jak to bedziemy kąpać tego naszego dzidziusia i dbać o niego.. ;-)

Makao - co za sen! :baffled: Ja miałam sny z cyklu rozcinanie brzucha nożem i wyjmowanie dziecka żeby sprawdzić czy ma obie ręce i nogi... cała mokra wstawałam po takich snach :crazy: jak to matki muszą się namartwić przed przyjściem szkraba. A później zmartwień c.d.

Jak samopoczucie? Jak dzień?

diabliczka - będę jedyną babeczką w ciąży. :-) Tak sama, niestety brak koleżanek w moim stadium ciąży, a reszta pracuje, albo ma inne zajęcia. :-(

Aśku - oglądałam ostatnio, ale tylko odcinek o diecie ciążowej. ;-) Resztę też mam zamiar obejrzeć, bo naprawdę ciekawe. Ja również wizytuje dzisiaj o 16.45. :D Powodzonka dla Ciebie i Julianka. :-)

Ja miałam też dziwne, ale na szczęście zabawne sny. ;-) Wstałam o 9, śniadanko zjadłam, a zaraz zabieram się do zajęć które robie codziennie, aż do znudzenia. ;-) Do nowości doszła mi gra w The Sims 2. :tak: Dzisiaj jak pisałam wcześniej wizyta. :-) Zobaczymy czy Majeczce nic nie wyrosło. :-p Także do później dziewczynki. :*

Aha i M ma robić od poniedziałku do piątku po 12, 13 godzin.. :baffled: Nie byłam zadowolona, ale ma się jakoś dogadać z kolegą i będą mieć zmiany, także źle nie jest. ;-) Wczoraj zasnęłam tak szybko, że aż dziwne. :szok: o 22 juz spałam. :-) Buziam... :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry