• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

jakieś białe badziewie pada :eek: dobrze, że niegroźnie ;-)

Cześć Kobiety
Dołączam się do wątku. Trochę mi samotnie na zwolnieniu lekarskim. Spodziewam się 3 syna po długiej przerwie i potrzebuję sobie przypomnieć jak to jest. Miło mi będzie jak przyjmiecie mnie do swojego grona majóweczek. Pozdrawiam serdecznie.
cześć, cześć, witaj :tak:
trzeci syn powiadasz? :-D a ile ma pozostała dwójka?

reklama
Już tu kiedyś byłam zarejestrowana w 2005 roku. Fajnie tak wrócić i zobaczyć, że forum nadal dycha. Jakoś jednak teraz trudniej mi się przy kompie ogarnąć - nie wiem jak wlepić suwaczka, nie wiem jak zasubować stronę. Echhh

Ale widzę, że Ty też . 6 lat to trochę sporo. Dużo się dzieje przez ten czas. Sama się o tym przekonałam jak ostatnio do pracy przyszła babeczka z dzieckiem, które miało jakiś patyk w rączce co się później okazało gryzakiem. Matko trochę się zdziwiłam hehe - kupa brechu była bo mama się kapnęła, że 100 lat za murzynami jestem. A jak Ty się czujesz ponownie w roli ciężarówki? Jak rodzeństwo na zmiany?

Ooo KPe007 heh idzie przeżyć szok :D. Jak oceniasz swoje samopoczucie w ciąży? U mnie ciężkawo- nie spodziewałam się takiego trudu w noszeniu maluszka. Poprzednio było zdecydowanie milej.

reklama
bajka gratulacje szparki już na 100% :)) śliczne imię :laugh2:
diabliczka już pisałam że śliczne ciuszki, najbardziej mi sie podobają takie tycie spodenki! :-D
wicia a badałaś sobie ostatnio krew? może masz jakieś zaczątki anemii i dlatego tak robi Ci się słabo?
Aśku to chyba wszytskie miałyśmy takie głupkowate sny dzisiaj ;/ mi się śniło że byłam na pogrzebie mojego męża, chociaż w tym śnie nie był jeszcze moim mężem;/ i jakiś natręt się do mnie przyczepił i się przystawiał...a później że robiłam sobie krzywą cukrową i po godzinie mi wyszło 700-coś :szok: masakra! ale podobno sny się tłumaczy na odwrót więc spokojnie ;-)
Ja też lubię tzn lubiałam oglądać Kasię Bosacką jak miałam kablówkę :) ciekawe rzeczy tam mówi i z humorem :)) w sumie dzięki niej też zaczęłam zwracać uwagę na etykiety już dawno i nie kupuję np parówek które mają 3% mięsa i resztę kaszy manny i innych świństw :-)
MonikaZgierz fajnie że syn się cieszy że będzie miał rodzeństwo i wszystkim chce się chwalić :-D
mama.O witaj :-D:tak:

Byłam rano na pobraniu krwi, przeraziłam się bo ta moja krew taka była blada jak tymbark...:szok: i na dodatek się spieniła aż pielęgniarka zaczęła cyckać... chyba byłam na coś zła :-D nie wiem po co patrzałam ... oczywiście w międzyczasie, najpierw po wejściu do szpitala, później przy okienku a później po pobraniu zrobiło mi się ciemno przed oczami że musiałam powzdychać i usiąść... dobrze że Rafał ze mną poszedł ...:zawstydzona/y:

Już mam wyniki :-D o dziwo dobre! :szok: hemoglobina 12,7 więc się podciągnęła, potas w normie, tylko kreatynina za niska... no cóż...:blink: za pięknie by było jakby wszystko było cacy:laugh2:

u nas słonko wyszło aż uchyliłam okno żeby wleciało troszkę świeżego powietrza :)) oj jak przyjemnie :))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry