• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Hej!

Witam z samego rana. Kury jeszcze spia, kogut nie zapial a ja juz w pracy, nie tyle tylko, ze w pracy ale 15 minut wczesniej przyjechalam.. Nie wiem po co I dlaczego :/ zimno jak nie wiem, nie wyspalam sie bo nie moglam zasnac z trudem wstalam I wyjechalam wczesniej :D co nie znaczy, ze wczesniej skoncze ani nic takiego. Mialam w planie krotka drzemke na biurku :D ale nosze soczewki wiec odpada :D byle do drugiej :-)

Sara juz probowalam tak kilka razy wywalic wszystko wypucowac I wlozyc spowrotem ale nie dziala :/ dzien, dwa I ten sam zapach
Diabliczka no dokladnie, tak samo mialam I mam, ze jak mi jakis ciuch smierdzial to nie ubieram tylko idzie do prania, ale tym razem tak mi zasmierdzialo, ze mialam prawie odruch wymiotny :/ lawenda zawsze pomagala na zapach szafy wlasnie zabija ten zapach.. ale jakos przestala dzialac :P sprobuje z tym mlekiem, dzieki :-) PS. tez wczoraj mialam jakiegos dola..
Nana dobrze, ze wszystko w porzadku
Ayran mieszkanko piekne :-) gratuluje :-) oby wspolokator nie uciekl jak dzidzius zacznie mu plakac po nocach :-)
Natalka Witaj, gartuluje coreczki :-)
Natuszka ale Ci zazdrosze, ze sie zmotywowalas do cwiczen, mnie jakos zapal przeszedl.. echh najciezej jest wlasnie zaczac..

reklama
Ayran super mieszkanko :tak:
Natalka Witam serdecznie

Ja mam termin 25 - 26 maj. W karcie mam 25 maj a z obliczeń lekarza wychodzi że 26 :-D U mnie wszyscy będą z maja.
Ja mam 3 , mąz 25 i jeszcze mały się urodzi :-D

Cześć dziewczyny
Jak tam po glukozie?
Ayran ale piękne mieszkanie.
Witam nową przyszłą mamę :)
Mnie dopadła kamica nerkowa, niedoczynność tarczycy, zapalenie pęcherza i mam za małą tą glukozę... może dlatego przybyło mi ponad 13 kg? A tak siedzę i chucham i dmucham na siebie. Kończę z tym!!!!
Oddam się nie rozczulaniu się nad sobą i zostanę królową sytuacji. O O O!!! W tyg pojadę na basen, wymyślę w końcu remont nowego domu i poświęcę jak najwięcej czasu swoim synom. Bez wrzasków bo ostatnio mnie ponosi :(
Sara o co chodzi z tym zapachem?
Mam pytanie - zdecydowałyście się na jakiś wózek?

hej dziewczynki :-)
poranek nerwowy ;-) jakaś taka niedospana byłam, więc wszystko mnie wnerwiało :wściekła/y::wściekła/y: Ślubny przy wyjściu z auta powiedział do Mrówka, by ten lepiej się do Żabeczki nie odzywał :zawstydzona/y: jakoś tak źle mnie się wstało ...

rano - 8 :eek: tropiki! ja się tak ciepło ubrałam, a tutaj taki upał ;-) dobrze, że zimniej nie było, bo bym się wściekła jeszcze bardziej ;-)

MORELKO powodzenia na glukozie :tak:

DONTFORGETTOSMILE :-) moja koleżanka miała to samo ze swoim pierworodnym ;-) wieść o kolejnej ciąży (ona rodziła czwarte dziecko) wywołała u niego złość i ogólny bunt. Jak mały brat się urodził, nic się nie zmieniło, zlewka totalna u tego starszego, nawet nie chciał pomagać przez sekundę... Kiedyś powiedział, że jeszcze 19 lat i będzie miał mamusię dla siebie ;-) i o to właśnie chodzi - starszego bardziej się "porzuca", bo jest starszy i sam o siebie zadba ;-) a widocznie jest inaczej ;-)

NATALIO witaj :tak:

witam witam przy śniadanku:-D

Nana7ma dobrze że już wróciłaś i z maluszkami wszystko ok:-D
Ayran piękne to mieszkanko:-)
Mama.O już decyzja podjęta ale na żywo muszę go jeszcze zobaczyć w sensie akurat ten kolor pani ze sklepu ma do nas dzwonic:tak:
Aśku też czasami mam takie nerwy chłopaki muszą to zrozumieć niestety :sorry2:

wczoraj byłam u mamy i przytaszczyłam 3 torby ubranek od Kubusia i siostrzeńca :-D niektóre już takie noszone widać ale przecież po domu nie musi być wystrojony :sorry2: ale i tak będę odwiedzać sklepy heh to jest silniejsze ode mnie może po prostu kupię troszkę większe ciuszki;-)
dziś do fryzjera lalala:-D
zdecydowaliśmy się na imię Kubusiowi bardzo się podoba ja już od dawna o nim myślałam a jak przeczytałam znaczenie bardzo mi się spodobało:-D:-D będzie Tymoteusz Tymuś Tymek w zdrobnieniu:-D:-D a patrzcie jaki pasujący aforyzm do tego imienia jest:
Tymek niby pełny chwały płata wciąż nowe kawały
no już nam jeden kawał spłatał :-D;-)

witam koleżanki,

u nas bez zmian dalej chorzy, mróz za oknem i nic ciekawego się nie dzieje
Nana7ma martwiłyśmy się, jak tam chłopaki?
mi_lva pokaż się w nowej fryzurce potem, a swoją drogą jak chciałam iść podciąć włoski to moja matka zaczęła się na mnie drezeć, że absolutnie w ciąży nie można tego robić!wiecie coś a ten temat dlaczego?
Mama.O. kochana jak masz zapalenie pęcherza to absolutnie odradzam pójście na basen chyba że woda w nim jest ozonowa, a co do nerwów to ja też to przechodzę ostatnio wszystko i wszyscy mnie denerwują nawet bez większej przyczyny!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ciągle zwlekam z robieniem wyprawki, ciągle mam wrażenie jakby miało pójść coś nie tak...:no: Ale
już chyba najwyższa pora bo wszystko muszę nowe kupić a jedyne co to oglądałam na allegro :-)

Jakoś mi brak motywacji do działania

Ja jeszcze nie miałam glukozy chyba muszę się sama upomnieć na czwartkowej wizycie ;-)

Milva ja sie wlasnie musze w koncu zmobilizowac I wziasc od siostry ubranka jej syneczka, moze nie tyle co zmobilizowac bo widzimy sie prawie codziennie ale nie zapomniec ich wziasc :D Tymek sliczne imie :)
Futurystka ale Ci wspolczuje choroby :( ja slyszalam, ze nie wolno obcinac wlosow w ciazy bo dzidzius sie urodzi nie zdrowy. Glupie zabobony :*
Natalka ja mam wieksze zakupy typu wozek, lozeczko juz zrobione ale z mniejszych nie mam jeszcze nic I tez musze zaczac o tym myslec niedlugo..

Bo mi się marzy takie lóżeczko full wypas z szufladą i wyposażeniem na allegro ok 900 zł ale chyba zamówie, nie ma na co czekać :)

Tymoteusz piękne imię, mam siostrzeńca śliczny jest i grzeczny :)
Bo ja uważam że dając dziecku imię nadaje mu się charakter :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry