reklama

Majówki 2014

Futurystka ja wiem, że farbować włosów w ciąży nie wolno, ale żeby obcinać ? Pierwsze słyszę :tak:
Mój K, nakręcił się na kupowanie ciuszków a niestety narazie musimy się powstrzymać z małymi rozmiarami bo nie wiadomo jaki się urodzi :-D W Tesco są "fajne przeceny", ciepły sweterek przeceniony z 65.99 na 59.99 :-D

reklama
ha widzicie wg mojej mamy to kobiecie w ciąży mało co można dobrze, że nie widzę się z nią na codzień bo by zawału dostała!
Natalka2014 możesz podać link?ja też bym chciała łóżeczko z komodą ale też z całym wyposażeniem do łóżeczka a tak to widziałam tylko suche meble tzn sama komoda plus łóżeczko bez dodatków

Natalka ja się wybrałam z mamą ( mąż był w pracy) do Textil Market nie wiem czy u Was tez jest, ale kupiłam tam bardzo dużo ciuszków i tanich.
Łóżeczko i komodę mamy upatrzoną w sklepie dziecięcym, także czekamy do porodu i kupujemy, znaczy się mąż kupi :-D A wózek zamawiamy przez allegro, prosto z hurtowni, to tak tydzień przed porodem :tak:

futurystka niestety te moje łóżeczko jest bez komody tylko z szufladą przy łóżeczku ;-)
ja też już myślałam nad tym i szukałam ale niestety będzie trzeba dokupić osobno :tak:

Także dziewczyny obiecałam sobie że zacznę działać w kierunku robienia porządnej wyprawki, pieniążki mąż mi przelał więc mogę działać :-)

A swoją drogą ile macie zamiar wydać tak mniej więcej na wyprawkę ??

Natalka mi przez dzień mały bardzo mało kopie, ale za to jak pojem i się położę to daje popalić :tak: A co do Twojego pytania o to ile wydamy na wyprawkę, to szczerze mówiąc trudno mi stwierdzić, bo dużo malych ciuszków nie kupujemy, bo mały wyrośnie i nie zdąży tego nawet założyć, a inne rzeczy to będziemy później kupować.

reklama
Siwe odrosty mi rosna :o:o szok :o
Na przerwe mam dwie kanapki z szynka I salata, salatke z pora I jablko. Oby starczylo do kolejnej przerwy za trzy godziny :-)

Natalka
ciezko jest zaplanowac budzet na wyprawke w szczegolnosci ze to moje pierwsze dziecko I mimo, ze staram sie podchodzic do tego racjonalnie to pewnie I tak kupimy tysiac niepotrzebnych rzeczy a zapomnimy a tych potrzebnych I bedzie trzeba dokupywac..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry