Natuszka21
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zrobiłam wszystko co zaplanowałam,:-) ale jeśli chodzi o humor to jest po prostu do dupy..
Hormony mi się gotują dzisiaj po prostu, nic mi nie pasuje..
Zrobiłam M awanture, że ugotował mi kaszę jęczmienną, zamiast gryczanej..
Ja się nie określiłam, on nie zapytał i wojna..
Albo, że myłam podłogę a on wszedł w zaśniezonych butach, bo portfela zapomniał..
Mopem w niego rzuciłam..
Haha
teraz mnie to bawi, bo trochę ochłonęłam, ale było gruuubo..
M śmieje się ze mnie, (wkurzając bardziej)
i cieszy się z dzisiejszej nocki..
Będę mieć 12 godzin na ochłonięcie.. ;-)
Idę sobie kasze gryczaną ugotować.

Aśku - mąż jest chyba najlepszym lekarzem, jeśli chodzi o cycki.
Ten ser pleśniowy to z czymś, czy taki sam zapiekany.? Pierwsze słyszę o czymś takim.;-)
Asiulka85 - Witam Cieplutko, gratuluje synusia..:-) Wspólnych tematów na pewno znajdziesz wiele, mam siurasków jest tutaj multum..;-)
U mnie dziewczynka..
Wszystkie imionkowe typy piękne.:-)
brownagula - obcina się dziecku rozum.?
Tego jeszcze nie slyszałam.. haha dobre..
Jeśli chodzi o mnie to na pewno w innych krajach typu: Holandia, Irlandia jest przodująca jeśli chodzi o perspektywe zarabiania kasy..:-) Niestety ja jestem tak przywiązana tutaj do rodziny i przyjaciół, ze zadne wieksze pieniązki mnie nie przekonają..
A za mężem strasznie bym tęskniła..
sylwuskavol - jeszcze jakies 5 miesięcy i też będę mieć baardzo mało czasu..;-) Także doskonale Cię rozumiem.. ;-)
patrra - WItam Cieplutko i Gratuluje siuraska..;-)
Hormony mi się gotują dzisiaj po prostu, nic mi nie pasuje..
Zrobiłam M awanture, że ugotował mi kaszę jęczmienną, zamiast gryczanej..
Ja się nie określiłam, on nie zapytał i wojna..
Albo, że myłam podłogę a on wszedł w zaśniezonych butach, bo portfela zapomniał..
Mopem w niego rzuciłam..
Haha
teraz mnie to bawi, bo trochę ochłonęłam, ale było gruuubo.. M śmieje się ze mnie, (wkurzając bardziej)
i cieszy się z dzisiejszej nocki..
Będę mieć 12 godzin na ochłonięcie.. ;-)Idę sobie kasze gryczaną ugotować.

Aśku - mąż jest chyba najlepszym lekarzem, jeśli chodzi o cycki.
Ten ser pleśniowy to z czymś, czy taki sam zapiekany.? Pierwsze słyszę o czymś takim.;-)Asiulka85 - Witam Cieplutko, gratuluje synusia..:-) Wspólnych tematów na pewno znajdziesz wiele, mam siurasków jest tutaj multum..;-)
U mnie dziewczynka..
Wszystkie imionkowe typy piękne.:-)brownagula - obcina się dziecku rozum.?
Tego jeszcze nie slyszałam.. haha dobre..
Jeśli chodzi o mnie to na pewno w innych krajach typu: Holandia, Irlandia jest przodująca jeśli chodzi o perspektywe zarabiania kasy..:-) Niestety ja jestem tak przywiązana tutaj do rodziny i przyjaciół, ze zadne wieksze pieniązki mnie nie przekonają..
A za mężem strasznie bym tęskniła.. sylwuskavol - jeszcze jakies 5 miesięcy i też będę mieć baardzo mało czasu..;-) Także doskonale Cię rozumiem.. ;-)
patrra - WItam Cieplutko i Gratuluje siuraska..;-)

) - na pewno glukoza, USG z echem serca, ciśnienie, dno macicy, mocz - te na 100%. Ewentualnie jeśli jakiś problem z ciążą jest to lekarz zleci coś dodatkowego