Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
po to zeby obudzić się o 6 i czekać do 8 na Mężusia..
Jak przylazł zasnęłam i obudziłam się o 12.30..;-)
O 20.00 z powrotem zasnął, bo jutro dniówka.. Tęsknić będę..:-(
Rano długo śpię, w nocy nie mogę zasnąć.. Cóż zrobić.. 
bo tylko troszeczkę się zniwelowały, ale przy dłuższym leżeniu, zatyka mnie z bólu jak wstaje..:-(
od 12 do 4 rano bez przerwy kopała..
Potem M jak wrócił, obrócił się do mnie pleckami i jak go objęłam, to mała kopała go po pleckach
do tego momentu, aż się nie odsunęłam.
Mała zazdrośnica chyba rośnie, albo po prostu tatusia zaczepiała..

Moze ustąpi mi ktoś w końcu miejsca,
albo chociaż nie będzie nade mna dyszał,
sugerując mój brak kultury..
Mam nadzieję, ze nie ze mną..

Ja nic nie wiem, czy to ręka, czy noga, czy głowa, jak jest ułożona..
Totalne nemo, ze mnie.
A ostatnio dziewczyny śmiały się ze mnie na fb,
jak na zdjęciu Usg jednej z majówek była twarz, a ja nic nie widziałam..
Poza tym za takimi pozytywnymi ludziskami jak Ty się tęskni,:-) więc nie dziwota..
Jutro wpadam na obiad..:-)

Obyś mnie nie znienawidziła..:-):-) Haha, buziak..
:*

A co do figury to już zaczynam narzekać, bo krzyż mnie pobolewa, depilować sie już nie da tak jak kiedyś
Ale ciesze się że rośnie 
przylazła jakaś bestia
jak nie odkrywała, to nogę na mojej głowie trzymała ;-) doprawdy, jak można spać ze szpagatem? ;-) nie mam serce go wyrzucać
szczególnie, że uwielbiam jego zapach i ubóstwiam tulić się do niego ;-) jeszcze troszkę i przestanie do nas przyłazić, więc trzeba wykorzystać każdą okazję ;-) mój słodki okruszek 

cholerne białe badziewie 

Jest to Twoje pierwsze dziecko ?
Lekarz mi mówił, że jeżeli nie ma krwawień ani brudzeń to mogę się kochać ale delikatnie 

nigdy bym niie pozwoliła

też tak mam
ostatnio nakupiłam takich babcinych wielkich majciochów ale co poradze jak muszę mieć wygodnie nie zniosła bym jakiegoś wpijania

daliśmy zaliczkę i na razie czeka w sklepie chyba w przyszłym tyg pojedziemy po niego