diabliczka00
Fanka BB :)
Ewe już wstawiłam dziewczynom zdjęcie na fb więc tutaj już dam spokój
za dużo wywołało ślinotoku 

Saro to bardzo dobry wybór :-) trzymam mocno kciuki
poza tym zawsze trzeba mieć plan B
ale mam nadzieję że się dostanie tam gdzie chce...a z tą dziewczyną to już poważnie?;-)
Chcesz 30 tydzień ? Ja za niecałe 2 tygodnie będę :/ przeraża mnie jak bliżej porodu
Ooooo

weź nie strasz kochana bo aż ciarki miałam przez chwilę...kurczę na stopę też nie dobrze...bardzo duże oparzenie? Biedactwo :-( Jak córa się czuje?
iza_marta no tak, mój nie będzie przy porodzie dlatego to go nie jara...poza tym nie będę też go zmuszać :-) ale za każdym razem się pyta co i jak
Natalka współczuje wizyt u stomatologa, ja sobie odpuściłam bo mam bardzo dużo do leczenia...a odnośnie kanałowego to ze znieczuleniem?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja dzisiaj pojadłam dobry obiadek bo jakieś roladki ( w środku ogórek kwaszony, kiełbaska musztarda, mogą być pieczarki) do tego ziemniaczki z koperkiem i sałata mmm Jestem tak objedzona że nawet lody mnie nie rajcują

Saro to bardzo dobry wybór :-) trzymam mocno kciuki
ale mam nadzieję że się dostanie tam gdzie chce...a z tą dziewczyną to już poważnie?;-) Chcesz 30 tydzień ? Ja za niecałe 2 tygodnie będę :/ przeraża mnie jak bliżej porodu

Ooooo

weź nie strasz kochana bo aż ciarki miałam przez chwilę...kurczę na stopę też nie dobrze...bardzo duże oparzenie? Biedactwo :-( Jak córa się czuje? iza_marta no tak, mój nie będzie przy porodzie dlatego to go nie jara...poza tym nie będę też go zmuszać :-) ale za każdym razem się pyta co i jak
Natalka współczuje wizyt u stomatologa, ja sobie odpuściłam bo mam bardzo dużo do leczenia...a odnośnie kanałowego to ze znieczuleniem?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja dzisiaj pojadłam dobry obiadek bo jakieś roladki ( w środku ogórek kwaszony, kiełbaska musztarda, mogą być pieczarki) do tego ziemniaczki z koperkiem i sałata mmm Jestem tak objedzona że nawet lody mnie nie rajcują

no jak to tak nie rozumie takiego myślenia ze świeżo urodzonym dzieckiem będę latała po sklepach bo nic nie mam w domu
no nie przejęłam się tym oczywiście ;-)
skoro ślubny już wraca, to kupi świeżutkie bułeczki w piekarni