Witam!
Szczesliwych Walentynek :*
Jakies szczegolne plany? My jutro idziemy do tajskiej restauracji a dzis jakies proste spaghetti przy swiecach, no I seksik w koncu

nie zebym narzekala na jego braki, ale ostatnio mam powiekszosne libido I bym caly czas chciala

a kwiatki dostalam wczoraj
I jak dobrze, ze juz piateczek :-)
Iza trzymam kciuki, nie martw sie, bedzie dobrze, daj znac co I jak :-)
Asku no to juz mialas super walentynkowy present :-) tylko pozazdroscic syneczka :-)
Agi ja nie wiem jak moj jest obrocony, polozna go nie mogla wymacac ostatnio bo jeszcze za maly, ale powiedziala, ze na nastepnej wizycie sie dowiemy.
Natuszka mmm to Wam sie zapowiada super kolacja smakowa :-) dobrze, ze przezylas glukoze, teraz masz juz z glowy. O szyjke sie zapytaj jak masz mozliwosc, u nas nie badaja szyjki w ogole :-)
Sylwuska wpadaj jak tylko mozesz I pisz co u Ciebie :-)
Jaranti witaj w klubie, mam kilka dni zdrowego jedzenia a pozniej jak cos mnie nie podkusi :/ I tak wczoraj zjadlam na obiad pudelko lodow I pake czipsow. Pozniej to wyrzygalam, nie polecam

ale przynajmiej mi sie czipsy obrzydzily juz do konca

po urodzeniu bedziemy sie musialy motywowac

ale w sumie I tak jest lepiej niz wczesniej co nie moglam nic przegryzc oprocz czipsow wlasnie I mam przez to wyrzuty sumienia, nie, ze utyje nawet tylko ze to takie niezdrowe dla dzidziusia
Diabliczka fuj ja nie lubie barszczu

no to Cie czeka ciezki dzien znowu :-) ale przynajmiej sobie poplotkujesz z ludzmi z pracy, o ile sa ok
Monika wieksze uplawy w ciazy sa zupelnie normalne :*
Czekamy na Igorka powinnas za mezem pojsc do tego kolegi I go zaciagnac spowrotem do domu, skoro mial cos zrobic I obiecal to niech sie wywiaze ze swoich obietnic a nie :/ Milego wesela dzisiaj :-) Baw sie dobrze I opowiedz jak bylo :*