diabliczka00
Fanka BB :)
Ja myślę ewelinka że na razie nie ma takiej potrzeby :-) zaglądasz a czy często czy rzadko...nie ma znaczenia...poza tym po porodzie to ten wątek "majówki" będzie aktywny? Czy trzeba coś założyć nowego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to jest czad 

stoimy w sklepie a luby do Mnie : "faktycznie ładnie wyglądasz" 

hahaha bo każdy prawi mi ładne słówka że ciąża mi służy...a od niego tylko słyszę że "duży brzuch" 
także wczoraj aż mnie zatkało delikatnie :-)
Diabliczka to znaczy, że faktycznie ładnie wyglądasz;-)stoimy w sklepie a luby do Mnie : "faktycznie ładnie wyglądasz"hahaha bo każdy prawi mi ładne słówka że ciąża mi służy...a od niego tylko słyszę że "duży brzuch"
także wczoraj aż mnie zatkało delikatnie :-)
.Wichurka ja nawet, gdybym dostala zaproszenie do tak "elitarnej i zacnej" grupy to po calej tej sytuacji jednak bym za nie podziekowala. Mam swoja opinie na ten temat i staram sie pisac dyplomatycznie. Ogolnie uwazam, ze takie zachowania sa slabe. Po drugie szczerze powinno sie miec swoj rozum, jesli chodzi o jakies "trolle i oszustki". Ehhh szkoda slow. Dziecinada! Zreszta forum powinno byc ogolno dostepne. Dotyczy one tematow, ktore ogolnie dotycza dosc duza grupe osob, ale jesli ktos chce sie izolowac to moim zdaniem on na tym traci nie my. Ja tez jestem na innym watku. Dolaczylam dosc niedawno do dziewczyn i jest bardzo mila i ciepla atmosfera i nie ma tam takich sytuacji.