Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i z niej skorzystałam bo trzeba było czekać kilkanaście minut aż te płytki przywiezie z magazynu. A w sklepach na mój stan nikt nie zwraca uwagi a ja prosić się nie umiem. Tylko jak jestem z mężem to on się upomni :-)
Ciężko przewrócić się z boku na bok. A czy was też wszystko swędzi, szczególnie dłonie i stopy? Czytałam że to normalne, ale już nie mogę wytrzymać, że nie wspomnę że przez to nie mogę spać, do tego zgaga i kłopoty z ułożeniem się 
Andzia a czy to swędzenie dłoni i stóp to nie jest przypadkiem cholestaza ciążowa? Czytałam o tym. Mówiłaś lekarzowi?
Też kupuję Lidlowe truskawki, baaaaaa nawet smakują i pachną jak truskawkidzis truskawki w Lidlu mniam.
Na plecach spać nie mogę, bo Młody bardzo się buntuje no i wnętrzności mnie boląJa raczej od początku nie miałam problemów z leżeniem na plecachCiężko przewrócić się z boku na bok. A czy was też wszystko swędzi, szczególnie dłonie i stopy?