reklama
Dziewczyny, czy my mamy jakis wątek poporodowy? Jakies "Majowe mamy" czy cos takiego?? Tam gdzie bedziemy pisaly o połogu, o dzieciach, laktacji, kupkach itd??
Ja tak mialam. Trwalo to ok tydzien z kawalkiem.
Mimi4 podobno takie przygody w toalecie to naturalne oczyszczanie organizmu przed porodem. Tak mnie ktoś powiedział po moich wczorajszych ekscesach. Czy to prawda? Nie mam pojęcia.
Ja tak mialam. Trwalo to ok tydzien z kawalkiem.
Ostatnia edycja:
mimi4
Fanka BB :)
Iza-marta no ja tez na zapachy wrazliwa, i ostatnie pare dni mam ze mnie na wymioty ciagnie, czego niemialam przez cala ciaze wogule a ni razu ani w poprzedniej ciazy zero ciagniecia na wymioty a tu chyba jakos od trzech dni juz takie wrazenia
ale nic niewymiotuje tylko takie odczucie i jak to wszystko no wiecie
sorry za taki podrobny opis sorry, a jeszcze do tego dusznosci sie nasilily szok
Nanncy jak tydzien to jeszcze spoko
w poniedzialek ciecie cesarskie
oby niewczesniej
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Nanncy jak tydzien to jeszcze spoko
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
hej
slonko dzis swieci od rana ;-) od razu humorek lepszy.Proby wygonienia lokatorki niestety nieudane
pozostaje czekac do 14.05 i nie ustajac w tychże przyjemnych staraniach
jakby nie patrzec zostalo mi sie 7 dni do zobaczenia naszej coreczki
iza_marta fajnie z tym Smykiem
mnie wody nie odeszly ale wszyscy mowia ze jest to nie do przeoczenia ;-)
nanncy chyba nie ma takiego wątku
moze załóż i bedziemy sie juz powoli tak odnajdywac.Jak Ala?? daje wam pospac?? jak mąż sie odnalazl w roli tatusia ??
slonko dzis swieci od rana ;-) od razu humorek lepszy.Proby wygonienia lokatorki niestety nieudane
pozostaje czekac do 14.05 i nie ustajac w tychże przyjemnych staraniach
jakby nie patrzec zostalo mi sie 7 dni do zobaczenia naszej coreczki
iza_marta fajnie z tym Smykiem
mnie wody nie odeszly ale wszyscy mowia ze jest to nie do przeoczenia ;-)nanncy chyba nie ma takiego wątku
moze załóż i bedziemy sie juz powoli tak odnajdywac.Jak Ala?? daje wam pospac?? jak mąż sie odnalazl w roli tatusia ??wichurka82
Witam dziewczyny 
Matko jak mi sie nudzi!!! Musze sie zaraz za prasowanie wziąsc, ale troche mi sie nie chce lenia mam
U mnie dalej cisza
W związku z jutrzejszym szpitalem umowilam sie jeszcze na dziś do kosmetyczki na pedicure bo odroscik delikatny mam, a jak urodzę to sie pewnie przez pewien czas z domu nie ruszę wiec tak dziś na szybko
Jak ja Azdroszcze tym co juz maja za sobą poród i swoje maleństwa ze sobą
Matko jak mi sie nudzi!!! Musze sie zaraz za prasowanie wziąsc, ale troche mi sie nie chce lenia mam
U mnie dalej cisza
W związku z jutrzejszym szpitalem umowilam sie jeszcze na dziś do kosmetyczki na pedicure bo odroscik delikatny mam, a jak urodzę to sie pewnie przez pewien czas z domu nie ruszę wiec tak dziś na szybko
Jak ja Azdroszcze tym co juz maja za sobą poród i swoje maleństwa ze sobą
Wichurka zazdroszczę pedicure...mnie się tak marzy jakieś SPA...ale z kasą krucho
.
Właśnie co prawda dostaliśmy dobrą wiadomość, bo otrzymaliśmy niepodziewany nagły zastrzyk gotówki. Ale ta gotówka idzie na spłatę części kredytu. Dobre i to, bo trochę nam to spędzało sen z powiek. Bo się martwilam jak to będzie z małym dzieckiem. Mnie ciągle firma robi problemy, bo znów nie wyplacili mi całej pensji a jeszcze za luty nie uregulowali
.
Mnie też się nudzi i mam takiego lenia, że siedzę w pizamie i oglądam "Keeping up with Kardashians" (nie znam polskiego tytułu).
Właśnie co prawda dostaliśmy dobrą wiadomość, bo otrzymaliśmy niepodziewany nagły zastrzyk gotówki. Ale ta gotówka idzie na spłatę części kredytu. Dobre i to, bo trochę nam to spędzało sen z powiek. Bo się martwilam jak to będzie z małym dzieckiem. Mnie ciągle firma robi problemy, bo znów nie wyplacili mi całej pensji a jeszcze za luty nie uregulowali
Mnie też się nudzi i mam takiego lenia, że siedzę w pizamie i oglądam "Keeping up with Kardashians" (nie znam polskiego tytułu).
Ostatnia edycja:
wichurka82
Iza_marta ja na pedix to regularnie latam bo nienawidzę tego robic sama, a w ciazy to fizycznie nie daje rady wiec latam sobie 
reklama
Ewe1985 mnie sie tak strasznie nie chce sprzątać. Dwa dni nie sprzatalam i mam mega burdel od nowa
.
Wichurka ja sobie chyba zrobię jak się ogarnę ze wszystkim, bo chcę schudnąć i pazurki sobie zrobić...może hybryda, żeby za często nie myśleć o tym. Ale to zobaczę jak będzie z moją praca. Czy będzie kasa na czas, itd. Wypłatę mam dostawać z zusu, bo kończy mi się umowa. Ale podobno zanim pracodawca dogada się z zusem to można przez ok 2mce nie dostać wypłaty. Nie wiem czy to prawda.
Wichurka ja sobie chyba zrobię jak się ogarnę ze wszystkim, bo chcę schudnąć i pazurki sobie zrobić...może hybryda, żeby za często nie myśleć o tym. Ale to zobaczę jak będzie z moją praca. Czy będzie kasa na czas, itd. Wypłatę mam dostawać z zusu, bo kończy mi się umowa. Ale podobno zanim pracodawca dogada się z zusem to można przez ok 2mce nie dostać wypłaty. Nie wiem czy to prawda.
Podziel się: