reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

martyna sadzenie to też jak spacer :p ale na mnie to już nic działa no chyba że ostre przytulanie...tyle że mąż nie chce mi pomóc za nic :-p

W ogóle to jakaś cisza się zrobiła... mamusie jak tam Wasze maleństwa? Jak laktacja i samopoczucie? Pisać mi już
Ciekawa jestem co u ​wichurki

reklama
jestem Eliza wedlug usg z dzis 3900g( wczoraj na IP ponad 3400g) Jutro mam dzwonic i potwierdzi mi gin czy CC na pewno bedzie 14.05 :sorry2: mam nadzieje ze nic sie nie zmieni :confused2: bo sie nastawilam ze to juz za 5 dni przytule coreczke :tak:

pampuszek
mam planowana CC na 14.05

diabliczka eh to widze ze pogode mialas taka sama :dry: wyobraz sobie ze kolo południa sie wypogodzilo i bylo duszno oraz goraco :eek:

iza_marta super ze zakupy udane :tak: co łososia to chyba nie ma przeciwskazan przy karmieniu piersia

martyna to moze cos ruszy ;-) u Ciebie w koncu ciaze masz donoszona TRZYMAM KCIUKI !!

jaranti dobrze ze to juz tylko 4 dni i bedzie Liluś z Toba :tak:

asia trzymam kciuki za Ciebie i coreczke :*

wichurka wlasnie daj znac co u Ciebie??

Wlasnie wrocilam do domu, wlaczylam neta do telefonu i pokazalo mi, ze jest jakis nowy watek, ale nie widze go. Czy moglybyscie mi wyslac linka. Czy moze mnie sie cos przewidzialo :p.

Maz mnie zabralam dzisiaj na lody a potem do kina :). Oczywiscie faceci sa z Marsa i musielismy sie w kinie poklocic. Zapytalam sie go tylko czy widzi gdzie WC a on zaczal mnie glosno poganiac, zebym szybko leciala, bo znow bedzie mnie bolec pecherz. Oczywiscie potem wyciagal na glos wszystkie moje ciazowe doleglowosci. Jakas laska sie gapila i sluchala a potem mnie ciagle obczajala. A to naprawde byla laska a ja hipcia-kangur spalilam sie ze wstydu. Obrazilam sie i wyszlam z kina. Za to dostalam siateczke zakupow z Rossmanna i nowe sandalki na lato :D.

Zapomniałam dodac, ze coreczka caly seans szalala w brzuszku.

Ewe to moze ja cos pomylilam :p.

Nanncy wlasnie Wichurka nic sie nie odzywa, a ja z ciekawości umieram :D.

Diabliczka a Ty skad jestes, bo zapomnialam. Ja tak jak Ewe z Krakowa :).

OMG jeszcze pies z mezem na zmiane probuja mnie zagazowac ;). Ciezkie zycie kobiety :p.

Patrzylam w kontaktach ale nie zostawila żadnego nadmiaru wichurka a moglam wziąć... jakoś nie pomyślałam :/
Iza_Marta stalowa wola woj podkarpackie Ja nikogo blisko nie mam...no oprócz sylwuski co się wybiera do Mnie i jakoś nie może :-)

reklama
Do góry