Mallaika ja tez popadne w paranoje, bo mam rozne dziwne odczucia. Raz mnie mdli na wszystko, raz mam dzien, ze siedze na wc a to podobno oznaka oczyszczania organizmu, ale potem przez kilka dnia nic. Następnie jak pisze Pampuszek mam raz wiecej wydzieliny a raz mniej. Czasami to wiecej jest tak jakby cos ze mnie wyszlo (przepraszam za szczerosc). A potem przez dwa dni mamy problem z mezem, zeby sie kochac
. Bo znowu mam w druga strone
.
MOZNA OSZALEC! Jeszcze gin jak sie mnie pytal czy mam skurcze i powiedzialam mu, ze nie to sie zapytal: "czy mam nagle parcie na stolec, bo to tez skurcze". Mam i jak ide do wc to przechodza, wiec ja juz sama nie wiem!
Ale zajebiście powiedziala to moja kolezanka: "skad mamy wiedziec jak jest tyle objawow?!".
MOZNA OSZALEC! Jeszcze gin jak sie mnie pytal czy mam skurcze i powiedzialam mu, ze nie to sie zapytal: "czy mam nagle parcie na stolec, bo to tez skurcze". Mam i jak ide do wc to przechodza, wiec ja juz sama nie wiem!
Ale zajebiście powiedziala to moja kolezanka: "skad mamy wiedziec jak jest tyle objawow?!".

Choroba, zanim Mikołaj się urodzi ja w paranoję wpadnę
masakra ;-) przed snem muszę zjeść ;-) do tego koło 5 nad ranem też muszę coś zjeść, bo mi w brzuchu burczy i mąż się śmieje 
dodam, że zgaga pojawiła się dopiero ostatnio ;-) gdzieś czytałam, że jak brzuch opadnie (a mi opadł), to zgaga przestaje dokuczać (mi zaczęła) ...
siedzą takie siksy i się gapią (równolatki to wspominają pewnie ten cudny czas), ale nikt dupy nie ruszy co by chociaż zaproponować miejsce
nie żebym była jakaś wymagająca, dopóki upałów nie ma, mogę stać, mimo że mi ciężko, no ale ... dobre wychowanie ...??? dzięki bogu jak jadę po Mrówka, to wsiadam do pustego autobusu i po 2 przystankach wysiadam ;-) jedynie jak do szpitala jadę, to mam zapewnione stanie i przepychanie ... autem nie chcę jeździć, bo nie ma gdzie zaparkować ;-)