Wiatam

sobota mmmm
Dziewczyny ja dopiero z Waszych postow dowiedzialam sie jak to temperature mierzyc :-) stara baba ze mnie :-) a taka niedoswiadczona:-):-)
Martyna ja po pierwszej ciazy krwawilam/plamilam tyle co w szpitalu, a po tej jakos 5 tygodni i tak jak mowisz niby nic niema ze dwa dni a za chwile chlup

Diabliczka00 ja po pierwszym cc (dodam ze nieprobowalam rodzic naturalnie, cc bylo ustawione w 4 miesiacu ciazu) to juz wogole nie moglam uzywac tamponow

straszny ucisk/bol jak mialam tampona w srodku

, pierwsza dzizecko ma juz 6 lat, przed ta ciaza 2013/1014 jeszcze nie moglam uzywac tamponow

Pampuszek moja niunia tez zwymiotowala ostatnio, niby jej sie odbilo wszystko ok bylo, dalam ja do bujaczka i poszlam sie ubierac a za chwile synek wo;e ze zwymiotowala i to nie troszeczki a jak by wielka szklane mleka na nia bylo wylane tak to wygladalo. wszystko bujaczek, ubranka co dopoiero byli wyprane :-):-) zalatwila nas. Bylam 2 tygodni temu u mojej gin (jestem po cc i w czwartek malutka skaczyla 6 tygodni) to gin powiedziala ze moge normalnie sie kompac w wanie i na basen isc.
Ah dziewczyny pochwale sei wkoncu

mamy tydzien do przeprowadzki a dopiero wczoraj znalezlismy mieszkanie

i bardzo dobre szkoly na czym mi najbardziej zalezalo

troche daleko od wszystkich, ale juz niebedzie 2 godziny jazdy do lekarza jak by co tylko okolo 40 min
Jeszcze se na meza poskarze hehe ostatnio widzial jak karmie mala mm mowie a to czemu cycem nie, ja ze niewystarcza ze mam glodzic, o to zrob zeby wystarczalo az sie wkur*ylam, przeciez kurka robie wszystko cyce od laktatora to juz bola ciagle herbatki nie herbatki, muwi mi ze musze zaczac sie odzywiac tak jak on, muwie przeciez jemy to samo lol. niemam sil jakos kobiety rozumia a ten moj facet no niewiem poryczalam sie w tedy, bo naprawde mi zalezalo na karmieniu i duzo robie (moze niewszytko - wszystkich metod nie znam) o tak to naskarzylam :-):-)