reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

klaudia82 witaj, czym nas więcej tym raźniej :-D ale się objadłam wczoraj na tym grillu, wciągnęłam dwie kaszanki jedną cienką grillbaskę i chyba z sześć pikantnych skrzydełek. Mały wczoraj jak zjadł o 15, usnął ok. 17:30 to spał do kolejnego jedzenia do 21, ale za to jak mu dałam 150ml to się strasznie nadzierał że mu mało i w sumie zjadł 210ml :szok: obawiałam się że jak się wyspał na powietrzu tyle godzin to nocka będzie ciężka ale nie było tak najgorzej bo usnał ok 22 i spał do 3 a później jeszcze jedzenie o 6 i teraz znów przysypia na macie. Zapowiada się dość ładny weekend choć w niedzielę u nas już burze pokazują :wściekła/y:
truskaffka Miłoszkowi pasował spacer bo w końcu mógł popatrzeć na świat bo biedaki w tych gondolach to nic nie widzą

reklama
witaj Klaudia!

wątek strzelającej kupy ciekawie się rozwinął:)

czy Wasze pociechy też mają w nocy zimne ręce?
Mała śpi w śpiworku, u góry ma długi rękaw, w pokoju jest 21-22 stopnie, a ręce ma zawsze lodowate, siostra twierdzi, że to oznaka zdrowia.

wybieramy się dzisiaj na spacerek do puszczy niepołomickiej, mam nadzieję, że nie zjedzą nas komary a psa kleszcze.

miłego dnia!

Dzidziolki maja zimne rączki i nóżki po krążenie jeszcze nie całkiem rozwinięte. I to chyba nawet do roczku tak może być... Mój żabolek to w bodziakach na krótkim rekawku śpi... Heh i często się odkopuje, ale jak sprawdzam karczek to cieplutki. Bardzo nie lubi być czymś przykryty, szczegolnie jak ma zasnąć :)
Kiedyś pisalam że Igorek mocno krzyczy, płacze, że ma kolki... Od 2 dni jest duza poprawa, z tym że nie wiem czy Debridat w końcu zadziałał (podaje od 10 dni), czy zmiana pozycji karmienia (właśnie od dwóch dni). Mały przy karmieniu mocno cmokal i lykal przez to powietrze i dopiero jak zacZęłam go karmić tak, że ją leze na plecach, a on na mnie, to przestał cmokac. I je zdecydowanie dłużej a nie 3-5 minut i najedzony.

Witam sie tak na szybko. My po usg wszystko ok. Nastepna kontrol za 3 miesiace.
Klaudia witaj wsrod majowek.:-)
Milego dzionka.

Andzia - ja chodzę z endo męża, bo mi zostawił prywatną komórkę źebym neta miała na spacerkach, chociaż i tak przez to że nie mogę przysiąść to nic nie mam czasu poczytać. Bo ja to w swojej nawet neta nie mam, ogólnie to taka niedziesiejsza jestem, bo ani Facebooka ani innych "modnych" portali nie posiadam.

Malgosiaa - mój też ma zimne ręce, jak śpi to jak lody ale karczek ciepły to sie nie przejmuję.

Ja wczoraj wieczorem to miałam z nim horror, płakał od 18 do 24, ja juź nie wiem co mu jest:( a tak sie cieszyłam bo było już jakby lepiej. Dzisiaj wstał o szóstej i też jest marudny, ciągle go na rękach muszę nosić... Zbieram się na spacerek, pewnie pośpi bo już jest wykończony, ja zresztą również. Jak ja Wam zazdroszczę jak widzę ile Wasze dzieci śpią

Klaudia82 - witaj, z trójką to masz ogromne doświadczenie, będziesz dla nas skarbnicą wiedzy:)

My po spacerze. Upocilam sie jak dzika świnia. Teraz poszlam za dom w cien i odpoczywam. Stwierdzam ze spacer w taki upal to zadna przyjemnosc, no chyba ze ktos mieszka koło lasu albo parku.
Jak wy ubieracie swoje dzieci? Ja dzis rano jak jechaliśmy na bioderka nalozylam body z krótkim rekawem i cieniutkie leginsy, w przychodni bylo małzenstwo z dzieckiem 2 tyg. młodszym i byłam w szoku. Mial rajstopki, spodnie welurkowe, bluzke z dlugim i body ale nie wiem jakie i na to bluza welurowa. Nie to ze mu zagladalam ale maly sie sfajdał i mama jak go przebierala to widzialam. Jeszcze na dodatek ten maly wył caly czas. Nie potepiam bo to ich dziecko ale tak se pomyślalam ze moze ja za lekko ubralam:sorry:

Andzia ja pierwsze slysze :szok: o usg jaderek u nas nie daja

Ale Wam zazdroszcze, ze macie czas aby cos skrobnac na szybkiego. Jestem juz tak zmeczona, ze licze juz czas do powrotu meza z delegacji. Marze o tym, aby sie umyc. Kregoslup juz mi do dupy wchodzi i boli jak diabli!

reklama
Matko, dziewczyny skąd Wy macie czas na forum? Ja się z niczym nie wyrabiam i jak uda mi się raz na jakiś czas zebrać myśli to jest sukces :)

Do góry