Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aesthete, Perełka kciuki zaciśnięte za wizyte! Jestem pewna, że wszystko w porządku, ale to wyczekiwanie jest męczące. Ja idę jutro na 9 na usg, pierwszy raz zobacze co tam w środku rozrabia
My w listopadzie obchodzimy 9 lat razem, nie wiem, kiedy to zlecialo.
Trzeba wstawać i iść z psem, śniadanie zjeść i jakoś ten dzień przeczekać do jutra. Po wspaniałym pracującym weekendzie mam wolne, może trochę posprzątam, obejrze jakiś fajny film
Straciatella Wy to chyba macie doświadczenie z zabawkami![]()
nawet nie wiem kiedy
jak dla mnie za szybko ;-)
nawet obudziłam się nad ranem z bólu ... jeden apap wzięłam, ale nic nie pomógł
zaraz wezmę następny
śniło mi się, że przy braniu apapu w ciąży co trzecia ciąża kończy się narodzeniem dziecka niesłyszącego
boski sen ....Nadzieja, to mi się popierniczyło! Miało być Aesthete i Nadzieja, a wyszła Perełka ;-)
mój mąż też ma takie podejscie, dla mnie gorsza jest przemoc. oczywiscie mówić mu tego nie musze, ze byłabym w stanie zrozumieć pewne okolicznosci do zdrady, ale przemocy nie i to jest u mnie = rozwód.u nas zdrada = rozwód. Sytuacja była jasno stawiana od początku i oboje z M wiemy na czym stoimy.

Dziewczyny, hmm... zdziwiona jestem, ale wydaje mi się, że zaczynam coś czuć w brzuszku. Wczoraj pierwszy raz, przed chwilą znowu... to wczoraj porównałabym z pękającym pęcherzykiem, jakby jakaś banieczka pękła... nic podobnego z tym co się czasem w jelitach dzieje... a teraz wyraźnie jakby mnie coś od środka stuknęło... raz i koniec... nie wiem...
Będzie dobrze! trzymam &&na pewno nie będziesz
ja się coraz bardziej stresuję jutrzejszymi badaniamicały czas myśli mam: a co jesli coś będzie nie tak...
ale odganiam ciągle czarne myśli, przecież musi być dobrze!
Dziekuję bardzoTwoj synek ma bardzo ladnie na imie. Bardzo mi sie podoba.-)
Witam.
Przepraszam kochane, że was nie nadrabiam, ale nie mam za bardzo jak
Jak wrócę do Irlandii to będe z wami na bieżąco
U nas wszystko w porządku. Dorwałam się do babci wagi i od począku ciąży jestem jakieś 2-3 kg na plusieW pasie przybyło mi ok 5 cm
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!
saga - mój Pan chyba dzisiaj wróci co domu. Mówię "chyba", bo tak trudno mi w to uwierzyć, że nie wierze
Napisał mi smsa, że w formie kary za tak długą rozłąkę mogę go zakneblować i pokazać do czego służy policyjna pałanie wiem co miał na myśli, ale podoba mi się
![]()
A co u nas?? Też nie wesoło. M w sobotę odstawił taką szopkę ze szokZawsze wiedziała ze jest wybuchowy i nieopanowany ale myślałam ze w ciąży jestem "pod ochroną"
Teraz ciche dni.. Udaję ze go nie zauważam, śpi na dole, obiadków nie ma..
to już wam zazdroszczę wieczoruNapisał mi smsa, że w formie kary za tak długą rozłąkę mogę go zakneblować i pokazać do czego służy policyjna pałanie wiem co miał na myśli, ale podoba mi się
![]()
nie martw się, ja też miałam takie myśli, a wyszło, że jest oka ja mam wizytę jutro - trochę się boję, bo ostatnio głupie myśli się mnie trzymają... ;/