Mia 30
Zaangażowana w BB
Witajcie dziewczyny! Jestem przeszczesliwa
Wczoraj bylam u mojego gina doslownie 5 minut w jego gabinecie. Nie lubi sie rozdrabniac tylko odrazu zaprasza na fotel
Powiedzial,ze wszystko perfekt. Dzidzia ma 7 cm a ja przytylam 10 g wciagu msca
Kolejna wizyte mam na 28.11. Ucieszylam sie jak na koncu lekarz uscisnal mi dlon i powiedzial po polsku ''bardzo dobrze ''
Fotke wstawie w innym watku
Jeju az mi sie lezka zakrecila w oku jak dostalam u lekarza taka kosmetyczke (smieje sie pakiet startowy) balsamy herbatki, ksiazeczki no i moja pierwsza w zyciu butelka dla dzidzi
http://www.kiddies24.de/shop/images/product_images/big_images/1011835_1.jpg
Dzisiaj jade na zakupy i do kolezanki na obiad, bo jest sama w domu a jej maz wyjechal. Moj bedzie w pracy,to tym bardziej...kobiecy wieczor.
Dziewczyny powiedzcie mi na ktorej stronie tutaj na forum jest przepis na te babke
Tak zachwalacie,ze musze sama ja zrobic
Dzisiaj jade na zakupy i do kolezanki na obiad, bo jest sama w domu a jej maz wyjechal. Moj bedzie w pracy,to tym bardziej...kobiecy wieczor.
Dziewczyny powiedzcie mi na ktorej stronie tutaj na forum jest przepis na te babke
tylko cytryna musi mieć dużo soku, bo ja raz trafiłam na taką wysuszoną trochę, taką z wiórami to nie było czuć smaku cytryny w babce