sebata
Zaciekawiona BB
hejka także... u nas tez wieje sstrasznie...rano do pracy nie chce się wstawac ;/ ale jeszcze trochę 
co do farbowania włosów..ja byłam u fryzjera i normalnie farbowałam włosy..w pierwszej ciąży tez normalnie farbowałam.. mój lekarz powiedział ze mama tez musi ladnie wygladac i się dobrze czuc wiec jak najbardziej wizyta u fryzjera wskazana

co do farbowania włosów..ja byłam u fryzjera i normalnie farbowałam włosy..w pierwszej ciąży tez normalnie farbowałam.. mój lekarz powiedział ze mama tez musi ladnie wygladac i się dobrze czuc wiec jak najbardziej wizyta u fryzjera wskazana

Dla dziewczynki chcieliśmy Oliwia, ale faktycznie gdzie się nie obejrzę tam biega jakaś mała Oliwka, więc może Amelka lub Maja... Pewnie ze 100 razy zmienimy zdanie, w sumie wybór imienia jest ważny, by potem dziecko nie miało do nas pretenesji, tak jak ja trochę mam... Nie wydaje Wam się że wasze imiona do Was nie pasują? Ja tak mam, tzn mam ładne imię bo Aleksandra, ale już Ola mi się nie podoba, nawet nie reaguję wśródznajomych jak ktoś mnie po imieniu woła, używam przezwiska od 7 lat i jakoś to moje imię nie bardzoooo