iwonaimaja
Fanka BB :)
Czesc
wczoraj nie miałam czasu wejść na forum
bylam u lekarza z majka musze powtórzyć badania i jak wyjda takie same to trzeba będzie zrobić z krwi no a później probe watrobowa
zrobiłam tez wczoraj wlosy i az mi lepiej ostatnio farbowałam w sierpniu wiec wygladalam okropnie
wczoraj nie miałam czasu wejść na forum
bylam u lekarza z majka musze powtórzyć badania i jak wyjda takie same to trzeba będzie zrobić z krwi no a później probe watrobowa
zrobiłam tez wczoraj wlosy i az mi lepiej ostatnio farbowałam w sierpniu wiec wygladalam okropnie

ale nie marudzę.. Od wczoraj mogłabym tylko jeść brukuła z sosem czosnkowym i mandarynki, K aż musiał jechać do następnej biedronki bo wczoraj koło na w biedronce już ich nie było :-) ale czego się nie robi aby małżonka była szczęśliwa :-)
chociaż leżałam już w szpitalu nie zdążyli zrobić mi lewatywy wody odeszły i sru poszło wszystko szybko a że jak się rodzi dziecko to tak jakby robiło się kupkę (wybaczcie za określenie) to się chyba często zdarza też było mi głupio ale nikt nie okazał jakiegoś zakłopotania nie ma się czym przejmować jeśli się zdarzy u położnych to norma;-)