skorupka89
Zaangażowana w BB
dziewczyny w ogóle śniło mi się, że jestem w ciąży i palę papierosy
nie chciałam ale musiałam, masakra to było takie realne
nie chciałam ale musiałam, masakra to było takie realneDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie chciałam ale musiałam, masakra to było takie realne
dopiero się rozbudziłam
a to prawie połowa pracy ;-)dziewczyny w ogóle śniło mi się, że jestem w ciąży i palę papierosynie chciałam ale musiałam, masakra to było takie realne
i nawet mnie nie ciągnie i mam nadzieje że do nałogu nie wrócę ;-)
ale jakoś specjalnie nie męczyłam się żeby przestać palić, moja znajoma natomiast w ciąży nawet kurzyła, oczywiście nie dużo, i zdrowe się urodziło. Ja tam wole nie ryzykować, ani papierosów, ani alkoholu. Chociaż czasami lampkę wina na wieczór bym się napiła.
najlepsza decyzja w moim zyciu
teraz jest mi to obojętne ale wiem że po ciąży i karmieniu wrócę do podpalania np jak znajomi przyjdą;-)
szkoda tylko że pralka chodzi i sterta znowu rośnie syzyfowa praca kobiety
ostatnio coś mi się proszek źle wypłukuje już zmniejszyłam ilość a dalej muszę włączyć dodatkowe płukanie chyba to wina proszku
Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i uważam że dobrze zrobiłam, bo nic w szkole nie jesteśmy się w stanie nauczyć z tego co naprawdę się dzieje na sali porodowej! Może jakieś tam "dobry rady" ale ja tam w to nie wierze...
Teraz pytanko do dziewczyn które już mają poród za sobą: czy któraś z Was podczas porodu miała "incydent" typu "zrobiłam kupkę na łóżku porodowym"???

Nigdy wcześniej o takim przypadku nie słyszałam ani nie czytałam
Położne uznały ze to normalnie i w taki sposób tez się organizm oczyszcza. 
I nas wszystkie zaprosiłaś, ale tylko ja przyszłam
heh
Teraz ziemniaki jem.