skorupka89
Zaangażowana w BB
dziewczyny w ogóle śniło mi się, że jestem w ciąży i palę papierosy
nie chciałam ale musiałam, masakra to było takie realne
nie chciałam ale musiałam, masakra to było takie realneObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie chciałam ale musiałam, masakra to było takie realne
dopiero się rozbudziłam
a to prawie połowa pracy ;-)dziewczyny w ogóle śniło mi się, że jestem w ciąży i palę papierosynie chciałam ale musiałam, masakra to było takie realne
i nawet mnie nie ciągnie i mam nadzieje że do nałogu nie wrócę ;-)
ale jakoś specjalnie nie męczyłam się żeby przestać palić, moja znajoma natomiast w ciąży nawet kurzyła, oczywiście nie dużo, i zdrowe się urodziło. Ja tam wole nie ryzykować, ani papierosów, ani alkoholu. Chociaż czasami lampkę wina na wieczór bym się napiła.
najlepsza decyzja w moim zyciu
teraz jest mi to obojętne ale wiem że po ciąży i karmieniu wrócę do podpalania np jak znajomi przyjdą;-)
szkoda tylko że pralka chodzi i sterta znowu rośnie syzyfowa praca kobiety
ostatnio coś mi się proszek źle wypłukuje już zmniejszyłam ilość a dalej muszę włączyć dodatkowe płukanie chyba to wina proszku
Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i uważam że dobrze zrobiłam, bo nic w szkole nie jesteśmy się w stanie nauczyć z tego co naprawdę się dzieje na sali porodowej! Może jakieś tam "dobry rady" ale ja tam w to nie wierze...
Teraz pytanko do dziewczyn które już mają poród za sobą: czy któraś z Was podczas porodu miała "incydent" typu "zrobiłam kupkę na łóżku porodowym"???

Nigdy wcześniej o takim przypadku nie słyszałam ani nie czytałam
Położne uznały ze to normalnie i w taki sposób tez się organizm oczyszcza. 
I nas wszystkie zaprosiłaś, ale tylko ja przyszłam
heh
Teraz ziemniaki jem.