Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tobył błąd, że zadzwoniłam, chociaż przez tą informacje moje jelita zwariowały i zaparcie minęło - jeden plus ;-)
Wiem, że potocznie mówi się właśnie wapno na calcium. Kiedyś nawet to stosowałam na jakieś reakcje uczuleniowe. Tylko jakoś nie byłam świadoma, że to Calcium też można brać w ciąży na uzupełnianie niedoborów.Applecrumble wapn to jest mineral ktory dostarczasz organizmowi dla zdrowych kosci (w uproszczeniu) wapno natomiast jest wapniem z domieszka innych zwiazkow chemicznych. Wiele ludzi uzywa pojecia wapno myslac o wapniu ale jesli masz na mysli mineral dla kosci to jest to to wapn, wapno jako zwiazek chemiczny nie jest do spozycia. Wiec jesli pojdziesz do apteki i poprosisz o wapno (Calcium) to dadza Ci wapn! I pamietaj, ze znadziesz go nie tylko w nabiale i mleku ale tez w zielonych warzywach lisciastych, fasoli, ciemnym chelbie itd.
Ja używam Casting Creme Gloss z Loreala. Jest bez amoniaku.hej dziewczynki ja z takim pytankiem...wiem że pisałyście kiedyś o tym ...ale wyszukać tego raczej nie uda się....a chodzi o farbowanie włosów w ciąży...a bardziej interesują mnie konkretne nazwy farb....ktore używacie teraz....
Może w końcu zobaczymy kto tam siedzi w brzuszku