reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

Lena - tak mam 28 wrzesnia wizytę:):) Tak jak ty:):) Ale ja dopiero na 19 godzine:(:( to całą sobote bedę chodziła nerwowa:D:D:D
Właśnie wysyłam męza po kebaba..... Taka mnie zachciewanka naszła :D:D:D:D:D

reklama
Lena nie widziałam jeszcze serduszka, lekarz powiedział że to za wcześnie...

Perełka dzidziuś miał 1,5 mm, to nie dużo, no powiedzmy w sam raz ;-) :tak:
Super że u Ciebie po wizycie też ok :-)

Karmelowa Tobie też gratuluję udanej wizyty ;-)

Co do coca-coli to nie wiem jak Wy ale ja mam od zawsze bardzo niskie ciśnienie, w 1 ciąży lekarz wręcz nakazał mi pić kawę, a że ja kawy nie pijam i nie potrafię się do no niej zmusić to nadrabiałam coca-colą... Lekarz na to przystał. :tak:

Tez rano mam lekkie mdłości ale nie wymiotuje, dzisiaj myślałam że zębów nie umyję bo mnie cofało, w ciąży z córcią chyba tylko raz lub dwa razy zwymiotowałam... ale te mdłości pamiętam doskonale... były takie że marzyłam aby wreszcie zwymiotować i choć na chwilę ulgę poczuć...

Aesthate super brzuszek :tak: Też muszę rozpocząć sesję co tygodniową na pamiątkę. :tak:

Dziewczyny zabijcie mnie, karmelowa bije Ciebie i Twoje czerwone włoski na głowę...

Od 2 tyg biorę 2x dziennie duphaston i 2x dziennie luteine... Doustnie... Właśnie przypadkiem przeczytałam na opanowaniu luteiny: DOPOCHWOWA...

Normalnie myślałam, że pekne ze śmiechu, ale oczywiście moja mateczka musiała mnie sprowadzić na ziemię, ze jestem nieodpowiedzialna... Powiedziałam, że gin nic nie mówił, ze jedną mam brać w te drugie usta, no to mi odpalila, ze pewnie myslal, ze rozmawia z osobą wyksztalcona... Chyba sie na nią obrazę...

Dziewczyny zabijcie mnie, karmelowa bije Ciebie i Twoje czerwone włoski na głowę...

Od 2 tyg biorę 2x dziennie duphaston i 2x dziennie luteine... Doustnie... Właśnie przypadkiem przeczytałam na opanowaniu luteiny: DOPOCHWOWA...

Normalnie myślałam, że pekne ze śmiechu, ale oczywiście moja mateczka musiała mnie sprowadzić na ziemię, ze jestem nieodpowiedzialna... Powiedziałam, że gin nic nie mówił, ze jedną mam brać w te drugie usta, no to mi odpalila, ze pewnie myslal, ze rozmawia z osobą wyksztalcona... Chyba sie na nią obrazę...

To jak w kawale z czopkami
lekarz: i jak pomagają panu te czopki
Pacjent : pomagają, pomagają ale pakudnie smakują :D

Podziwiam i włączam Cię do karmelkowej rodziny bo już myślałam, że takie cuda to tylko u nas i w erze :-D

Melduje, że u nas wszystko w porządku, serduszko bije, fasolka rośnie a ja sie niezmiernie cieszę! Jutro dopisze więcej w odpowiednim dziale,dobranoc

Gratulacje!!! :-D

Karmelowa trochę sie wystraszyłam, ale poczytałam, że za dużo szkody narobic nie mogłam. Jedynie słabiej działała i mogłam mieć po niej biegunki, a raczej mam na odwrót ;-) a wygląda jak doustna, mogła by być jął czopek to może bym sie zastanowiła... Ale tylko może ;-)

Zgubilo mnie to ze wiele razy brałam juz luteine i zawsze doustnie. Dlatego sie nie wglebialam ;-)

Wasila, super, gratuluję :happy:

nadzieja, hahaha :-) udana jesteś :-)

dobra, to ja wam opowiem historię sprzed... hmm, może 10 lat albo więcej :-p

dorabiałam sobie w oriflame no i zapisywałam nowe konsultantki ;-) zapisałam koleżankę i musiałam umowę wysłać faksem. Nigdy wcześniej faksu nie wysyłałam i razem z koleżanką poszłam na pocztę to wysłać.
Dałam pani z okienka kartki i nr faksu. Pani zniknęła w głębi, po chwili wraca, oddaje mi kartki i mówi "2,30 się należy".
moja mina :eek: i hasło "to pani tego nie wysłała????? " . Jej mina to było :eek: razy 1000. I z ironią powiedziała "no przecież kartki nie będą szły kablami..." :confused2:

Kolejka wybuchła takim śmiechem, że szok :zawstydzona/y: to jest teraz anegdota całej rodziny :-p dodam, że jestem naturalną blondynką, hahaha :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ania-aneczka, om miałam 08.08.2013.

Ależ Wy produkujecie tych postów! Trudno za Wami nadążyć i Was poznać. No ale mamy dużo czasu. :)
Ja jakoś nie mam zbytnio objawów - może lekkie mdłości i rano jestem głodna jak wilk. A no i szybko się męczę.
Podobnie miałam z Ninką, właściwie gdyby nie brak @ i test ciążowy to bym długo nie wiedziała, że jestem w ciąży.
Oby dwie ciąże były planowane , pierwsza trafiona za pierwszym cyklem, druga za drugim :)

Do góry