Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam nowe mamusiegratulacje !
ante czy Twoja coreczka jest z 2 maja? ja mam synka z 3 majajeden dzien roznicy
a teraz na kiedy masz termin?
Teraz mam termin na 15 maja z om. Zobaczymy, czy dzidzia tez będzie taka punktualna ja starsza siostra :-)DZIEWCZYNY !!! Byłam po wyniki i mam 39.09 dla norm wg tego labo 5-50 = 0,2-1 tydzień ciąży. Robiłam bete w 28 dc i jakaś niska mi się wydaje czy już przesadzam ?? Z córką robiłam już w 25 dc i wyszło 28.8 i po dwóch dniach było 98.8...pójde powtórzyć jutro czy pojutrze
W sumie ostatnią @ miałam 20.08 więc to 4 tydzień czyli w rzeczywistości jakoś drugi powinien być no nie? ale nie wiem, może mi się coś przesunęło. PO poprzednim porodzie nie miałam regularnych cykli. NO i objawów prawie nie mam, ale z córką też mało miałam. Do gina umówiona jestem na 7.10 nie za późno? Babka powiedziała, ze to skończony 6 tydzień będzie i szybciej nie ma sensu.
Nie wiem, czy uda mi się być na bieżąco, bo przy mojej pchełce raczej się nie da posiedzieć w spokoju, do tego praca i obowiązki, wiadomo. 
za fetę dam się pokroić... ostatnio u mnie królują kwaśne i słone jak widzicie;-)
padłam gdzieś o 17 i wstałam o 19
nie słyszałam nawet jak ślubny polazł pobiegać
pamiętam przez sen domofon, ale za cholerę nie mogłam się podnieść
najnormalniej nieprzytomna ;-)
w łóżku jest oczytywany przez tatę ;-) od jakiegoś czasu ma fazę na książki "Biuro detektywistyczne Lasssego i Mai" ;-) niedługo zbierzemy całą kolekcję 

zacisnąć zęby i przetrwaćHej Dziewczyny, dopadły mnie mdłości. Nie wymiotuję ale mdli mnie dosłownie cały dzień, non-stop. Jakieś porady?![]()

;-)cześć majówko 2014Cześć Kobietki)
Jestem tu nowaa piszę bo zostanę po raz pierwszy mamą
Termin mam na 1 maja
już byłam na pierwszej wizycie i widziałam bicie serduszka naszego Skarba
)) bardzo lubię czytać wasze posty ale niestety mam tylko na to czas wieczorami bo jeszcze pracuje...
Pozdrowionka dla Was wszystkich)

;-)