Widzę że moja wiadomość o wczorajszej wizycie pozostała niezauważona

no trudno

i tak Wam napisze jak było ;-)

(wiem, wiem, przy takiej produkcji postów jak tutaj jest byłoby dziwne gdyby ktos to wszystko spamiętał

)
No więc maluszek ma 1,5 mm, na serduszko jeszcze za wcześnie wg lekarki, ale wszystko jak najbardziej ok. Normalnie mogłabym skakać z radości a zamiast tego ryczałam jak głupia wychodząc z gabinetu...

Usg zrobiła mi przez brzuch, na kolejne mam jechać za 2 tygodnie :-)
No i co ciekawe dostałam progesteron...

i jestem w szoku bo tutaj w UK nie praktykują takiego brania "na wszelki wypadek", ale jako że pani doktor wie jak to się obywa w PL ;-) zapytała mnie czy chce... no to wzięłam...
Dostałam na 28 dni i się zastanawiam do którego tygodnia ciąży trzeba go brać...?
Rozmowy o teściach, ja niestety posiadam tylko teściową, i wielka szkoda... :-( Podobno teść był wspaniałym człowiekiem, każdy go takim wspomina... Teściowa jest średnia, kiedyś ja chwaliłam, ale potem miałam "przyjemność" pomieszkać z nią trochę...
Saga, przytulam

My cieszymy się razem z Tobą, Twój mąż na pewno też...
Perełka jak po wizycie?
No i witam nowe majóweczki, ja cieeeeee, ale tu nas dużo, serio nie nadążam czytać...
Aesthate 100 lat w szczęściu dla Was!
Pat&mom ja tez jem wiadrami.... A jak nie jem to mnie mdlić zaczyna...
Iwonaimaja powodzenia na rozmowie!
Lena ja też kawy nie pijam, za to cole już tak...
Wasila powodzenia na wizycie!!
Naftanalek ja też muszę pilnować tarczycę... Dzisiaj własnie byłam na badaniach, poprzednie z sierpnia miałam 1.36. Codziennie łykam 75 mg leku.
Ania-aneczka trzymam kciuki za kolejną betę!
Na przeziębienie polecam miód, mleko i czosnek.
No i muszę uciekam po córcię do szkoły, nie zdążyłam Was nadrobić do końca, może później mi się uda
Miłego dnia dla wszystkich!!