reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Kurcze mój maz tez bedzie chyba musiał cos takiego zrobić. Póki co jeszcze go z pracy nie ma a znajomi w drodze. Ja przygotowałam ziemniaczkami do pieczenia, zrobiłam sałatkę grecka i sos tzaziki.

reklama
Witam się majówkowo, ale już w pojedynkę. Obok mnie śpi uroczy bąbelek Maciuś, który postanowił wyjść z brzuszka w święto pracy:-) Urodzilismy się 01.05 o godz. 9.20, z waga 3300 kg i długościa 55 cm. Poród? Męczący i cholernie bolesny, ale ta wisienka na torcie warta byla tej męczarni. :-)

Ja wczoraj grilowałam ,dzisiaj jeżdzilismy za płytkami na balkon i płytami na daszek .Szukamy kogoś kto nam to położy,niestety ceny takie ,że kupimy tańsze płyty i mąż sam założy...jutro odpoczywamy....w środę wizyta ,zobaczymy co lekarz powie.....oby coś konkretnego,bo to czekanie......dobija mnie.pozdrawiam rozpakowane Mamuśki i ich Pociechy

reklama
Do góry