Fajne ubranka ;-))
reklama
Ewstra
Fanka BB :)
jessica to córka w podobnym wieku chyba?
Jessi kupuje butki roznie next dunnes stores a tak ma duzo pp starszej 
Co tu taka cisza ?
Ja bylam w pracy wiec jestem usprawiediwiona ;-) jak wasze szykowania do przyjscia dzidzi. Ja w niedziele bede juz to magiczne 30 tyg miec rozpoczete (30 tyg 0dni-W sumie 31 tydz) I jakos zaczynam panikowac. Jak poradze sobie z trojka? Juz powinnam szykowac torbe? Rzeczy dla malej? Ah coraz bardziej robi sie to realne... jak wasze samopoczucie? Jak czujecie siez ta mysla ze to juz niedlugo beda na swiecie nasze malenstwa?
Ewstra
Melduje się ja też już myślę ze tak szybko leci czas ,zaraz malenstwo będzie.Mialam teraz test na glukoze i ciekawa jestem wyniku położna po pomiarach mowi że syn będzie większy:-)z córką tez mialam macice wielka a ona malutka. Dzis mam istne urwanie glowy robie tort piekę ciasta babeczki a jutro z rana przekąski na słono. Musze tez kocyk na szydełku zacząć dziergac ale zwyczajnie doba krótka jest.co do sampoczucia to ciężko mi z oddychaniem i pojawily się bóle plecow:-( .
Ewstra
Uff mt juz po imprezie dzieci zadowolone tort sie mlodej podobal a mi ze zmęczenia dzis oczy się zamykają, musze w tym tyg meble zobaczyć do dzieciaków do pokoju,jak u was weekend?
Weekend szybko zlecial sobota sprzatalam potem pojechalam odebrac autko od mechanika z m potem na scana i zakupki mamy nowa zabawke tableta ;D
Wczoraj bylam w matalanie kipilam sobie pizamke i szlafroczek cienki na porodowke
a malemu body
dostalam tez ladne bodziaki i trzy wielkie sudocremy od kolezanki z pracy ;-)))
reklama
Ewstra
mialas scan i jak mlody?Jak chcecie podac witamine k po porodzie?Ja chyba zdecyduje sie na doustne,dzis polozna do mnie czy mam juz wszystko skapletowane i jak moja torba do szpitala chyba musze kupic koszule i sie zapakowac .Dla mlodego na start mam juz wyprawke wszystko poprane poprasowane pochowane w worki prozniowe mam nadzieje ze zdecydduje sie na cos w ikea w najblizszym czasie czeka mnie jeszcsze zmiana koloru scian u dzieci.