reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mała spacerówka? Quick smart?

Tygrysek1985

Fanka BB :)
szukam wózka który składał by się do małych rozm., może być typu parasolka, i dal się prowadzić także po piasku, najlepiej rozkładany do pozycji leżącej, poproszę o Wasze typy

może ma ktoś Quick smart, jakieś opinie?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja posiadam taki, i powiem szczerze ze jestem zadowolona jednak on nie nadaje sie zbytnio na piasek, ja zabieram go na zakupy itp. Ma zbyt male kółka jak na takie piaszczyste tereny. Jednak jesli chodzi sam wózek to leciutki, przyjemny, łatwo sie rozkałada, moj synek wazy teraz ponad 13 kg i nadal latwo sie prowadzi,pozycja do spania jest taka sobie, nie ma zbyt duzego rozchylenia.

Tygrysku są fajne małe baby design mini. widzialam w sklepie po 319 zł. my mamy tą rozszerzoną wersję, większy i powiem, ze jest rewelka. ale czy pojedzie po piasku nad morzem...hmmmmmmmm

BABY DESIGN MINI lekka spacerówka 2012 + GRATISY (2710731177) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu jest nawet tańszy. po 275zł
my mamy ten:

NOWOŚĆ ! BABY DESIGN SPRINT PLUS -5 KOLORÓW +FOLIA (2724690768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
on jest większy, i ma dodatkowo wkładkę dla niemowlaka baby born. i pięknie się rozkłada do leżenia ;)

Ostatnia edycja:
Do góry