Olla
Melowa mamusia:)
Esiu gratulacje dla Piotrusia!!!Huuraaaa!!!!!!
Dziagud(wiem wiem Dzagud ale juz tak sie przyzwyczailam
) Super ze Madzia tak
szybkie postepy robi!
Jolka widze ze u Was ''przeciag''w domu!
To sie nabiegasz teraz:-)
Efilku!No jasne ze sie cieszymy a ja w duchu zazdroszcze hihi.Niania przezdolniacha no a Zosia razem z nia.
Anni czili Gabusie nie rajcuje jeszcze chodzenie ,jak jak sie rozkocha w pozycji siojacej a do tego kroczacej:-) to siwy dym w domu bedzie heheheh

Dziagud(wiem wiem Dzagud ale juz tak sie przyzwyczailam

) Super ze Madzia takszybkie postepy robi!
Jolka widze ze u Was ''przeciag''w domu!

To sie nabiegasz teraz:-)Efilku!No jasne ze sie cieszymy a ja w duchu zazdroszcze hihi.Niania przezdolniacha no a Zosia razem z nia.
Anni czili Gabusie nie rajcuje jeszcze chodzenie ,jak jak sie rozkocha w pozycji siojacej a do tego kroczacej:-) to siwy dym w domu bedzie heheheh

.
, podnosi się przy wszystkim co się da, i nie da( to jest najgorsze bo w razie utraty równowagi nie złapałby się np. za gładką zmywarkę i runął na posadzkę, chociaż raczej mu się nie zdarza- pięknie opanował spadanie/siadanie na pupę). Wszystkie szafki powiązane drucikami, a ja się wkurzam bo co chwila musze przy nich grzebać żeby się dostać do kosza na śmieci np.
Uwielbia taty szufladę z bielizną, majtki i skarpetki latają po całym pokoju, oraz moją szufladę z przyprawami w kuchni- wszystko wywalone.
(może jak kiedyś chili spróbuje to mu się odechce;-))
). Ostatnio mi zdrapał skórę z nosa...