reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mali odkrywcy ...

Dzieciaczki są takie inne a zarazem bardzo do siebie podobne:-D
Livka ładnie wykonuje polecenia jestem w szoku,mówię do niej przynieś mamie pilota a ona przynosi,a ja mówie nie ma baterii wypadły a Livciok leci szukać i przynosi -:szok::szok:rozkoszna mądrala

reklama
Livka ładnie wykonuje polecenia jestem w szoku,mówię do niej przynieś mamie pilota a ona przynosi,a ja mówie nie ma baterii wypadły a Livciok leci szukać i przynosi -:szok::szok:rozkoszna mądrala
jeju to jakies geniusze wam rosną :szok::szok::szok::szok::szok:
Anielap no ma zeby ale nie są białe jak potrafią być białe zęby tylko takie raczej bez koloru, mało wapia ma bidulek :-(
na szczęście już jest unormowany, po 2 miesiącach badan siusków ma tak dostosowaną dietę, że już wszystkie wyniki są ok, wapnia we krwi jest w sam raz, inne wskaźniki też takie jak być powinne...
więc od dzisiaj zaczelismy uzupełnianie niedoborów wapnia, podaje mu calcium w syrpoku. we wtorek znowu siuski do badania - oby było ok...

Oj, Emmila to z Krzysiem ciężko macie. No tak, nie skminiłam że zęby i wapń...:zawstydzona/y: Ależ ja czasem niekumata. Trzymamy kciuki za pomyślne wyniki badań. I żeby już tylko z górki było.

Gośka to masz małą zdolniachę. Tylko pogratulowac. Moja Zu jest jeszcze taka głupiutka. Garściami wpierdziela piasek z piaskownicy i obgryza moje kapcie, i buty wszelakie zresztą też. Jak jej pokazuję nu nu i kiwam palcem to ona mi robi pa pa i ucieka ze zdobyczą. Kiedy to zmądrzeje...:sorry2:

A tam geniuś,też wpierdziela piasek i jak sie uprze to koniec:-Da ze zdobyczą też spindrala

Gratulacje dla wszystkich maluszkow.Alez tu sie dzieje az nadziwic sie nie moge.Ale milo poczytac.Zdolniachy nasze kochane:tak::tak::tak:

Moja Zu jest jeszcze taka głupiutka. Garściami wpierdziela piasek z piaskownicy i obgryza moje kapcie, i buty wszelakie zresztą też. Jak jej pokazuję nu nu i kiwam palcem to ona mi robi pa pa i ucieka ze zdobyczą. Kiedy to zmądrzeje...:sorry2:

Popłakałam sie ze śmiechu.
Moja też wpiernicza piasek choć muszę przyznać że ten na wakacjach chyba jej nie smakował (pewnie bardzo słony) bo po pierwszej próbie zrezygnowała na dobre.
A na polecenie chodź do mnie reaguje natychmiastową ucieczką z uśmiechem na ustach. A jak chce żeby poszła to się wciska na siłę (chyba zacznę jej wtedy mówić 'chodź do mamy' ;-))
Nu nu jej nie muszę pokazywać bo sama zanim zrobi coś zakazanego to mówi nunu i grozi palcem.

A swoją drogą rozwaliła mnie bo ostatnio mi zakazała stukać solniczką o stół w ten sposób.

Na szczęście pilota albo telefon tez przyniesie :-D

Zosia pije z bidonu. Dobrze że jest lato bo inaczej każde picie kończyło by się przebieraniem taka jest mokra - strasznie jej się to podoba i nie przestaje nawet jak jej się pic nie chce. Co pociagnie wodę to wypluwa (żeby to chociaż było plucie na odległość - po prostu tego nie połyka i jej sie to leje po brodzie, rękach i bidonie). Butli używamy do mleka i do wody jeśli musi byc sucha.

|Wszystkie dzieciaki sa po troszku podobne do siebie ale z czasem staja sie indywidualistami jedynymi w swoim rodzaju.
Amelki np nie interesuja lalki,zabawki...najlepsze sa butelki po szamponach,pudelka po kremach i innych specyfikach,dlugopisy i wszystko inne co posiada nakretki,zakretki co da sie otworzyc i zamknac.Fajne tez sa kludki,zamki od drzwi i bramka przy schodach,rozpracowala prawie wszystkie zabezpieczenia przy szafkach...no specjalistka :)Otwiera butelki od pepsi,wody mineralnej,potrafi siedziec na dywanie godzine i celowac ta zakreteczka w gwint,jak nie trafi to krzyczy,rzuca butelka ze zloscia,idzie po nia i dalej celuje...itd...zakrecic jeszcze nie potrafi ale odkreca smialutko :DDD

Olla-prosze kochaniutka tu dowod ze sama nie jestes:-DA moze to Amelki tylko maja taki pociąg:-DU nas jeszcze dochodza wszelkiego rodzaju kable.No ale zabawkami tyz uwielbia sie bawic:tak:

reklama
Livia też uwielbia wszystkie nakręcotka ,butelki ,kapselki ,Kacper ma całe mnóstwo z chipsów:-Dgzebie tez w śmieciach-masakra
Ostatmio pow.malutkie zdanie mama cycy ma :tak:

Do góry